Stage Project Management
CBRE Nederland
Amsterdam
5 dagen geleden

Ben jij in de eindfase van je studie en wil jij jezelf tot een vastgoedprofessional ontwikkelen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wat ga je doen?

In deze stage functie maak je deel uit van verschillende projectteams, die zich bezig houden met verschillende vraagstukken rondom huisvesting.

Afhankelijk van de omvang en doorlooptijd van de projecten varieert het aantal projecten dat gelijktijdig loopt voor jou van 1 (grote) tot maximaal 4 (kleinere).

Als Stagiair(e) Project Manager help je mee in de (kwaliteits) controle van de leveranciers en aannemers op de bouw en assisteer je door de verschillende werkzaamheden op de projectlocatie (site management) te coördineren en af te stemmen.

Daarnaast kun je helpen met het opstellen en bijhouden van uitvoeringsplanningen, het voorbereiden en ondersteunen van aanbestedingsdocumenten, zoals programma’s van eisen en bestekken.

We zullen je soms ook vragen om de (bouwteam)vergaderingen voor te bereiden, te organiseren en notuleren. Zo krijg je een compleet beeld van de projecten die wij als CBRE dagelijks voor onze klant uitvoeren.

Natuurlijk zullen wij je ook ondersteunen met het schrijven van je scriptie of onderzoeksrapport. Gemiddeld werk je per week 3 dagen mee aan de projecten en ben je 2 dagen per week bezig met je onderzoek / scriptie.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in de eindfase van je opleiding HBO of WO op het gebied van bouwkunde of vastgoed;
 • Je hebt affiniteit met het adviseren rondom huisvesting en wilt je hierin graag verder ontwikkelen;
 • Je kent het verschil tussen project- en procesmanagement;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent een leergierig, analytisch, kwaliteitsbewust en gericht op samenwerking;
 • Je bent commercieel en overtuigingskracht zit in je systeem;
 • Je bent goed vertrouwd met de MS Office pakketten
 • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Dit hebben wij jou te bieden!

  Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven.

  Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.

  Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier