Rotating Technician / Monteur Rotating Equipment
Rotary Equipment Service
Brielle, NL
1 minuut geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Een uitdagende functie waar je in aanraking komt met hoogwaardige techniek en waarbij je het aanspreekpunt bent voor de klant.

Voor onze opdrachtgever, Rotary Equipment Service in Brielle, zijn wij opzoek naar een Monteur Rotating Equipment. De werkzaamheden vinden plaats op locatie bij de klant of in de werkplaats te Brielle.

Het merendeel van de tijd ben je actief bij klanten op locatie. Er wordt in nauw teamverband samengewerkt en er heerst een laagdrempelige cultuur binnen het bedrijf.

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de reparatie, onderhoud en revisie van een breed scala Rotating Equipment (pompen, mixers en compressoren).

Dit zal eerst onder begeleiding gebeuren waarbij je jouw vaardigheden en kennis verder ontwikkelt om vervolgens zelfstandig aan de slag te kunnen.

Hierbij krijg je de kans om door te ontwikkelen richting groot onderhoud, storingen en verwante. Met jouw servicegerichte houding sta je klanten te woord, geef je een gedegen advies en vind je snel een passende oplossing voor diverse technische vraagstukken.

Profiel kandidaat

De geschikte kandidaat beschikt over een MBO werk- en denkniveau en heeft enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Kennis en ervaring binnen het mechanisch onderhoud is een must. Als monteur neem je daarnaast deel aan de consignatiedienst.

Naast representatief ben je dus ook flexibel inzetbaar en vind je het niet erg om regelmatig over te werken. Werkervaring op een (petro)chemische plant is een pré in verband met de werkprocedures (bijvoorbeeld LOTO).

more information

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?

Solliciteer direct via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier