Materialplanner overseas
Scania
Zwolle, NL
1 dag geleden

Beschrijving

Ben jij de planner, coördinator en relatiebeheerder in één die zorgt voor voldoende voorraad en beschikbaarheid voor onze productie locaties?

Deze dynamische functie is elke dag anders.

Je bestelt materialen bij onze niet Europese leveranciers en zorgt voor aanlevering aan alle productie locaties van Scania wereldwijd.

 • Goede afstemming is essentieel. Je krijgt te maken met veel verschillende culturen, tijdsverschillen en soms ook taalbarrières;
 • kortom je doet internationaal zaken en dit vraagt om goede afspraken en strakke opvolging.

  Internationaal team

  Je komt te werken binnen het Material Control Centre in Zwolle en daar word je onderdeel van een leuk en bevlogen team. Met 8 collega’s richt je je op overzeese transporten, materiaalplanning en veelal niet-Europese activiteiten.

  De werkomgeving is zeer internationaal en er heerst een sociale, professionele no-nonsense cultuur waarin hard gewerkt wordt en er ook zeker ruimte is voor plezier.

  Jij bijt je overal in vast.

  Door jouw ervaring met overzeese leveranciers, heb jij geleerd om jezelf als gesprekspartner en relatiebeheerder sterk neer te zetten.

  Je spreekt een aardig woordje over de grens (Jouw Engels is bijna native) en eigenaarschap en verantwoordelijkheidsgevoel zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

  Als jij weet waar je voor opgesteld bent, bijt jij je vast in de materie en zorg je dat je zaken gedaan krijgt. Strak op de bal richting leveranciers maar ook zeker flexibel en wendbaar zodat afspraken worden nageleefd tegen de beste condities.

  Jij brengt mee.

 • Afgeronde hbo bachelor in logistieke / supply chain / bedrijfskundige richting
 • Minimaal mbo niveau 4 met 2 jaar werkervaring, bij voorkeur als materiaalplanner
 • Geavanceerde kennis van Excel (vereist). SAP kennis is mooi meegenomen
 • Communicatief sterk in Nederlands en Engels
 • Sterke mate van eigenaarschap, daadkracht, geduld en analytisch denkvermogen
 • Wat krijg jij ervoor terug.

  Een uitdagende baan voor 32 tot 40 uur met een salaris tussen de 2800 en 3400 euro per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.

  Je krijgt daarnaast 27 vakantiedagen, 13 adv dagen, een aantrekkelijke bonusregeling en daarnaast is er volop ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.

  We horen graag van je.

  Ben jij op zoek naar een job waarin veel ruimte is voor pionieren, meedenken en waarin je veel verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt? Reageer dan direct!

  Meer weten over de functie? Neem contact op met Lukas Prudon (Groupleader) op 06-18199205.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier