Customer Service Medewerker
Copaco
Eindhoven, Netherlands
2 dagen geleden

Customer Service Medewerker

Job description

Bezit jij de eigenschappen om het verschil te maken? Krijg jij energie van klantcontact? Kun je daarbij makkelijk schakelen, weet je anderen te overtuigen en ben je prettig in de omgang?

Ben je minimaal 24 uur beschikbaar>

Dan zoeken we jou om ons team te komen versterken.

Copaco passen wijbij jou?

Wij zijn eenICT-distributeur in de Benelux en Frankrijk met ons hoofdkantoor in Eindhoven.Je voelt bij ons Brabantse nuchterheid zodra je voet zet binnen ons kantoor.

Wezijn een familiebedrijf waarbij wij de aandacht voor onze ruim 500 collega’sbelangrijk vinden. We werken hard om onze resultaten te behalen, maar we vierenonze successen dan ook net zo hard.

Er hangt een informele en dynamische sfeerbinnen ons bedrijf. We houden van persoonlijk en gemakkelijk. Er is bij onsvoldoende ruimte om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Een goedebalans tussen werk en privé staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat ga jij als Customer Service Medewerker doen?

De wens van de klant staat centraal. Je heet de nieuwe klanten van Copaco welkom en begeleidt hen om zaken te kunnen gaan doen met Copaco.

Je informeert onze klanten over actuele topics en bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die vragen hebben. We hebben contact met B2B klanten, dat betekent dat je een gesprek kunt hebben met bijvoorbeeld met een inkoper, verkoper of de directeur van het bedrijf.

Je zorgt ervoor dat elke klant een goed gevoel heeft bij Copaco! Wij verwachten geen specifieke ICT kennnis. De werkzaamheden bestaan uit :

 • Het verwelkomen van nieuwe klanten,
 • De klant voorzien van de juiste informatie,
 • Uitvragen klantwensen bij bestaande en potentiële klanten,
 • Inbound (binnenkomende) gesprekken : het afhandelen van klantvragen,
 • Outbound (uitgaande) projecten in opdracht van vendoren / leveranciers.
 • Als je bij ons komt werken, dan krijg je een uitgebreide inwerkperiode, waarin we je ook gaan trainen in goede gesprekstechnieken.

  Wat neem je mee?

  Zodra je las wie wezijn bij Copaco en wat onze cultuur is, werd je eigenlijk al blij. Je eigenkarakter sluit hier namelijk op aan.

  Je bent toegankelijk, nuchter, werkt hard,maar viert ook graag je successen met je collega’s. Met jouw never stop mentaliteit’ ben je een echte aanwinst voor het Contact Center van Copaco.

  Je hebt een vriendelijke telefoonstem, bent gemotiveerd om zelfstandig én gezamenlijk aan doelstellingen te werken en komt met vernieuwende ideeën wanneer je ruimte voor verbetering ziet.

  Omdat ook jij houdt van hard werken, doorpakken én een lolletje pas je perfect binnen het Contact Center team. Ben je ook nog eens de Franse en Engelse taal machtig? Dan is dit een sterke pre.

  Wat breng je nog meer mee?

 • Je hebt een MBO werk-en denkniveau
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je hebt een fijne telefoonstem
 • Wat mag je van onsverwachten?

  Een functie met veelruimte voor initiatief. Je komt terecht in een team van enthousiaste engedreven collega’s. Je komt te werken in een informele en gedreven cultuur vaneen groeiend en succesvol bedrijf, waar gewerkt wordt met slimme en innovatieveproducten.

  Dat je bij ons cursussen, workshops en opleidingen volgt, vinden wijheel gewoon. Leren staat bij ons hoog in het vaandel.

  Op onze beurt bieden wijjou het volgende :

 • Een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere ga je een interessante provisie regeling krijgen waarbij je de eerste drie maanden bij Copaco een garantieprovisie ontvangt,
 • 25 vakantiedagen, 3 ATV-dagen plus de mogelijkheid tot het opbouwen van 3 extra verlofdagen (bij een fulltime dienstverband),
 • Een goede pensioenregeling,
 • Een aantrekkelijke korting op onze producten,
 • Korting op onze collectieve (zorg)verzekering,
 • Als we op kantoor zijn staat er elke dag vers fruit voor je klaar (en af en toe iets anders, want successen vieren we samen!),
 • Gebruik maken van onze game-room met pool-biljart, fitness, darts, race-simulatoren en andere high-end gadgets,
 • Vaste vrijdag middag borrels en leuke teamuitjes.
 • Yes, je bententhousiast en je wilt solliciteren. En nu?

  Fijn dat we jeenthousiast hebben gemaakt over Copaco en deze functie. Solliciteren kanmakkelijk via de onderstaande knop "Reageer op deze functie".

  Wil jemeer informatie? Bel, sms of stuur een WhatsApp-bericht naar Ike Erades, seniorcorporate recruiter (+31 6 57570114), of +31 (0)40 23 06 272 of stuur een mailnaar recruitment copaco.com.

  Word je uitgenodigdvoor een eerste gesprek? En is er een match? Top! Dan plannen we een tweedegesprek met een aantal van je teamgenoten, we willen je dan graag verder kennislaten maken met je nieuwe team.

  Zodra dat een geslaagd gesprek is, gaan we hetarbeidsvoorwaardengesprek in.

  Acquisitie naaraanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier