Weekend- en vakantiehulp Curvy Fit
MS Mode
Krimpen, NL
10 dagen geleden

Weekend- en vakantiehulp Curvy Fit Hé hallo! Dat wat je net deed, dat deed je goed zeg. Dat kan niet iedereen Zag je hoe tevreden en zelfverzekerd de klant zichzelf bekeek in de spiegel?

Trots op haar curves. Perfect geaccentueerd door de kleding die jij net voor haar hebt geselecteerd. Jij hebt haar op weg geholpen om de mooiste versie van zichzelf te zijn.

Dat is precies wat wij bij MS Mode zien als onze missie. Wat we zoeken is een vriendelijk verkoopwonder als jij. Iemand die glimlachend de klant verwelkomt.

Haar op haar gemak stelt. Die niet rust voordat ze de perfecte outfit heeft gevonden. Een specialist die goed naar het figuur van de klant kijkt en weet welke items haar curves zullen omhelzen.

Een adviseur die haar inspireert. En alles weet over pasvorm en materialen. Want je weet dat ze terugkomt. Voor jouw vakkundige advies en enthousiasme. Jij

 • Je bent in het weekend en op koopavonden beschikbaar
 • Je hebt kennis, gevoel en / of ervaring met verkoopadvies in de mode
 • Je hebt kennis, gevoel en / of ervaring met visual merchandising (VM)
 • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent bereid om te werken op verschillende shoplocaties Taken & verantwoordelijkheden :
 • Adviseren van klanten
 • Voorbereiden en presenteren van de collectie dmv visual merchandise Jij voelt je aangetrokken tot ons? Wie weet zien wij jou net zo zitten Natuurlijk ben je meer dan je cv vertelt.
 • Daarom hier voor jou een uitdaging. Alsjeblieft de eerste sollicitatiestap : een online day on the job experience. Om vanuit je luie stoel al te zien of wij een match hebben.

  Ben je commercieel, klantgericht en ondernemend? Doe dan nu mee aan onze online day at the job experience. IT'S NOT ABOUT THE SIZE YOU WEAR.

  BUT THE WAY YOU WEAR YOUR SIZE APPLY HERE

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier