Interim QA Specialist Validatie
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Noord-Brabant
3 dagen geleden

Interim QA specialist validatiePharmaNoord-BrabantFunctieomschrijvingIn deze rol als Interim QA Specialist Validatie rapporteer je aan de Senior QA manager.

Het technische QA team maakt deel uit van de QA afdeling die uit ongeveer 50 personen bestaat.Je bent onderdeel van het team dat toezicht houdt op het implementeren en aanpassen van de systemen.

Daarnaast wordt hier technische ondersteuning geboden aan kwaliteitsprocessen.Als Interim QA specialist validatie ben je de schakel tussen kwaliteit en engineering.

Je zorgt ervoor dat de systemen overeenkomen met de kwaliteitsrichtlijnen.Jouw werkzaamhedenJe maakt afspraken en geeft advies over de validatiestrategieJe zorgt voor een goede documentatie van de validatiestrategie, die in overeenstemming is met de wettelijke vereistenHet ontwikkelen van kwaliteitsprovessen en het omzetten hiervan in standaard operationele procedures.

De laatste beoordeling van een technische controle of wijzigingFunctie-eisenEen relevante hbo- / wo-opleidingMinimaal 5 jaar relevante werkervaring in een GMP omgevingKennis van de QA richtlijnenEen goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het bedrijfHet gaat om een internationaal biotechnologisch bedrijf, dat innovatieve geneesmiddelen ontwikkelt voor ernstige ziektes.

Naast de wetenschappelijke innovatie is een strenge kwaliteitswaarborging erg belangrijk voor deze farmaceut.ArbeidsvoorwaardenHet gaat om een full-

time rol (36 uur) en een opdrachtduur van 10 maanden, met mogelijke verlenging.Indien je geen ZZP'er of freelancer bent, maar wel interesse hebt in dit tijdelijke project, dan kan Morgan Green ook een payrollconstructie verzorgen (waarbij wij voor jouw verloning zorgen en jij je sociale rechten, zoals WW, behoudt).

Voor meer informatie kun je uiteraard contact met mij opnemen via 020 7979825. BBBH59013 156213702769385

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier