Kassamedewerker
Jumbo Supermarkten
Nuth, Netherlands, Netherlands
3 dagen geleden

Deel de leukste Jumbo boodschap van dichtbij. Letterlijk, want als Kassamedewerker reken je hoogstpersoonlijk de producten van de klant af.

Je scant de artikelen, regelt retouren, emballagebonnen en je controleert id-bewijzen. De (lijn)kassa in onze winkel in Nuth is jouw domein.

Met een grote glimlach op je gezicht help je de ene na de andere klant. Dankzij jou zetten klanten Jumbo elke keer op nummer één.

Maak van klanten fans als Kassamedewerker

Jij bent het. De Kassamedewerker zoals wij die bij Jumbo maar wat graag zien. Klantvriendelijk vanaf het allereerste contact totdat de klant uiteindelijk de winkel verlaat.

Zijn er vragen? Behulpzaam als jij bent, beantwoord jij ze of verwijs je door. En natuurlijk scan jij de boodschappen snel en goed.

Je maakt de klant daarna attent op bepaalde Jumbo acties en zorgt voor een veilige betaling. Wat je verder nog doet is het :

 • Meehelpen in de winkel. Je zet de producten keurig op een rij en haalt ze weg als ze kapot zijn of over datum.
 • Schoon en netjes houden van de winkelvloer en jouw werkomgeving.
 • Bijvullen van de tasjes en stapelen van winkelmandjes zoals het hoort.
 • Jumbo, daar gebeurt het!

  Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Nuth. Als supermarkt staan we midden in de samenleving.

  Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht.

  We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.Samen, ondernemen en winnen, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Kassamedewerker nog een schepje bovenop.

  Hoe? Door er servicegericht en vriendelijk voor te zorgen dat de klant zich ook echt geholpen voelt. Dat meer dan tevreden gevoel, die grote glimlach en de leukste boodschappen doen.

  Daar doe je het allemaal voor. Je bent een harde werker, doet wat er van je gevraagd wordt, maar je ziet het werk ook liggen.

  Aan jou hebben we bij Jumbo een hele leuke én goede collega en dat is helemaal het geval als je bij ons komt werken met :

 • Een vmbo-diploma.
 • Eventuele werkervaring in een winkel.
 • Inspelen op jouw wensen

  Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega’s.

  Als Kassamedewerker mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak. Ook krijg je :

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als assistent teamleider kassa en service.
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering.
 • 24 vakantiedagen, 19,5 Atv-dagen en vakantiegeld (op basis van een 40-urige werkweek).
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra’s app.
 • De leukste boodschap begint bij jou

  Dus Kassamedewerker durf je het Jumbo avontuur aan? Laat dan direct zien dat je graag een stapje extra zet met je sollicitatie op deze functie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier