Junior Telecom Werkvoorbereider 38 uur per week
Werkbank Personeelsdiensten
AaltenConform CAO Kleinmetaal, NL
3 dagen geleden

De functie is gericht op het voorbereiden en plannen van de werkzaamheden van de bouw van tijdelijke en permanente antenne-opstellingen (van start t / m de oplevering).

Functie-eisen

Wanneer past deze functie bij jou?

Je bent op zoek naar een technische kantoorbaan waarin je uitgedaagd wordt en nieuwe dingen kunt leren. Je hebt interesse in techniek en je wilt je graag inspannen om bouwteams efficiënt en prettig te laten werken.

Als werkvoorbereider kun je er voor zorgen dat onze monteurs zich kunnen focussen op het bouwen van telecom opstellingen.

Jij moet schakelen op de onverwachte dingen die altijd naar boven komen, zodat zij weer verder kunnen met het werk. Zo heb je samen aan het eind van de dag een mooi resultaat neergezet.

Bijzonderheden

Woon je in de Achterhoek en wil je graag aanpakken? Ben je handig met computers (Excel en Word) en is Engels geen vreemde taal voor je?

Solliciteer dan nu op deze functie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier