Microsoft 365 Specialist
Kamer van Koophandel
Woerden, NL
2 dagen geleden

Algemene informatie

Standplaats : Woerden

Ondernemen begint bij KVK. Het is onze missie om het leven van ondernemers gemakkelijker te maken met informatie en advies.

We werken voor ondernemers. Het Microsoft team is de drijvende kracht als het gaat om deze informatievoorziening en operations excellence voor de gehele organisatie.

Kent het Microsoft 365 platform geen geheimen voor jou en word je enorm enthousiast van meedenken in business vraagstukken en deze vertalen naar functionaliteit uit het platform?

Dan ben jij het teamlid wat we zoeken!

Jouw kracht

Als Microsoft 365 Specialist maak je deel uit van het gedreven Microsoft Cloud team. Bestaande uit een mix van collega's met een technische en functionele achtergrond.

Wij werken aan uitdagende onderwerpen volgens de Agile methodiek. Onze eindgebruikers zijn je collega's.

Jij bent een kennisbron en weet wat de mogelijkheden zijn van het Microsoft platform. En als je iets onbekend is dan ga je op onderzoek uit.

Je denkt mee met Product Owner van het platform en de business en adviseert over oplossingen. Je weet wat de grenzen zijn van de diverse apps, wat de standaard is en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen.

We zoeken een pro-actief persoon die de organisatie durft in te gaan. Vragen durft te stellen en enthousiasme uitstraalt.

Wij als KVK hebben meerdere samenwerkingsverbanden om nieuwe Microsoft functionaliteit uit te proberen, ervaring mee op te doen en optimaal te configureren.

Wat we vragen

Jij bent gedreven om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws in jouw vakgebied. Van nature communiceer je makkelijk en ben je benaderbaar.

Je beleeft veel plezier in je werk en het delen van je kennis met teamleden en collega's van KVK. Je bent pragmatisch, enthousiast, resultaatgericht en nauwkeurig.

Functieprofiel

 • HBO denkniveau
 • Minimaal vijf jaar ervaring als Office 365 / Microsoft 365 Specialist
 • Microsoft 365 Fundamentals gecertificeerd
 • Bij voorkeur Microsoft 365 Associate niveau gecertificeerd
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Een ambitieuze instelling en het vermogen om anderen mee te nemen in je ideeën
 • Uitstekend Nederlands en Engels spreken en schrijven
 • Wat wij jou bieden

  Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Met veel ruimte en vrijheid om zelfstandig te handelen en tot mooie resultaten te komen.

  Zo lever je een belangrijke bijdrage aan het succes en de herkenbaarheid van de KvK. Wat we jou verder te bieden hebben :

  Een fulltime functie van schaal 9 tot en met 11 afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring.

  Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling.

 • Een eindejaarsuitkering oftewel dertiende maand
 • Shuttel vervoerskaart
 • 35 vakantiedagen (inclusief 12 ADV-dagen op basis van fulltime inzet)
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier