Verspaner
ROC Tilburg
Tilburg, North Brabant
12 uur geleden

Je werkt bij een metaalbedrijf. Voorbeelden van je werkzaamheden zijn : het bewerken van kunststoffen en hoogwaardig staal, het maken van mallen stempels, industrieel gereedschappen, onderdelen van machines en instrumenten.

Ben je bijvoorbeeld werkzaam als leerling draaier in een machinefabriek of gereedschapsmakerij? Dan is dit de juiste opleiding voor jou.

 • Je bewerkt kunststoffen en hoogwaardig staal.
 • Je maakt mallen voor stempels, industriĆ«le gereedschappen, onderdelen van machines en instrumenten.
 • Deze bbl-opleiding met leerovereenkomst bij je werkgever kun je op twee manieren volgen :

  1. Off the Job, bij de SVMT.

  Het eerste jaar ga je 4 dagen per week naar de SVMT (praktische vaardigheden) en 1 dag naar ROC Tilburg (theorie). Het tweede jaar ga je 4 dagen per week bij verschillende bedrijven werken voor extra kennis en vaardigheden, en 1 dag naar ROC Tilburg voor theorie.

  2. On the Job

  Je bent 4 dagen per week bij je bedrijf voor de praktijkopleiding, 1 dag per week kom je naar ROC Tilburg voor de theorie.

  De praktijk wordt verzorgd door het bedrijf waar je werkt. De praktijkopleider maakt je wegwijs in de eerste jaren van je opleiding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier