Preventieassistent (Ouderenmondzorg)
Mondzorg Recruiters
Heerenveen, Friesland, Nederland, Netherlands
1 dag geleden

Voor een organisatie in de mondzorg zijn we op zoek naar een preventieassistent voor kwetsbare doelgoepen

Als tandarts werk je op locatie. Dat kan zijn in een verpleeghuis, verzorgingshuis of instelling voor cliënten met een verstandelijke beperking.

Je zorgt ervoor dat ziekten en afwijkingen aan het gebit zo veel mogelijk worden voorkomen. Een schone, verzorgde mond en een goed functionerend gebit levert een bijdrage aan het behoud van de algehele gezondheid en waardigheid van de kwetsbare cliënt.

Je bent verantwoordelijk voor het eerste mondonderzoek en stelt je diagnoses. Vervolgens formuleer je behandelplannen, voert de controles uit en behandel je de monden van de cliënten.

Functie : Preventieassistent Plaats : Heerenveen Uren : 16 Doelgroep : OuderenWerkzaamheden : Preventiebehandelplan maken en bespreken met de patiënt.

Voert tandheelkundige behandelingen uit op het gebied van preventie en mondhygiëne. Wij vragen - Tandartsassistent diploma en / of relevante werkervaring- Cursus preventieassistent.

 • Kennis van relevante wet- en regelgeving en de geldende protocollen, instructies en richtlijnen. Werkzaamheden : Preventiebehandelplan maken en bespreken met de patiënt.
 • Voert tandheelkundige behandelingen uit op het gebied van preventie en mondhygiëne. Wat kan je verwachten : - Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen en leuk en gezellig team.

 • Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen.- Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; de opdrachtgever biedt goede arbeidsvoorwaarden! Extra info : Het gaat om een enorm gezellige praktijk met een informele werksfeer.
 • Als je op zoek bent naar een praktijk waar je met veel zin elke dag naar je werk toe gaat, dan zou ik reageren. Wie zijn wij?

  Wij zijn recruiters gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling in de mondzorg. Wij brengen jou in contact met een praktijk die past bij jouw wensen en behoeften.

  Dit doen we volledig anoniem en gratis. Direct in aanmerking komen? Solliciteer dan snel! Wij kijken uit naar jouw reactie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier