Technisch Monteur Schiphol
Volker Energy Solutions
Schiphol
6 dagen geleden

VACATUREBESCHRIJVING

Technisch Monteur Schiphol

Word je ook zo blij van vliegtuigen en alles daaromheen? Heb je twee rechterhanden? Hou je van buiten werken? En ben je meer dan een klein beetje technisch?

Dan hebben we dé baan voor jou!

Voor onze twee afdelingen op Schiphol (projecten en onderhoud) zijn we op zoek naar nieuwe aanwas, ervaren of net van school : voel je welkom! Ben je goed in alleen storingen en onderhoud of je wil je juist graag bezig zijn met het bouwen van mooie projecten, dan is er voor beide rollen een mooie uitdaging aanwezig.

Wat houdt de functie in?

Samen met je collega monteurs draag je zorg voor inspecties, onderhoud en / of nieuwbouwwerkzaamheden van onder andere passagiersbruggen, 400Hz installaties, platformverlichting, de BROEF (BRandweer OEFenplaats) en alle overige luchthaven specifieke installaties die onder het beheer van VolkerInfra Schiphol vallen.

Functioneel val je als monteur onder de uitvoerder.

Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit :

 • Je plaatst nieuwe elektrotechnische installaties, sluit deze aan en stelt ze in bedrijf;
 • Je voert inspecties en onderhoud uit naar aanleiding van taakplannen per inspectie;
 • Je lost systematisch storingen op;
 • Je legt je uitgevoerde werkzaamheden digitaal vast;
 • Je geeft advies over onderhoud, schades, storingen of levensduur verlenging van de verschillende installaties;
 • Actief deelnemen aan werkoverleg, werkinstructiebijeenkomsten, toolboxen en projectevaluaties en bespreken van de werkaanpak.
 • Veilig werken staat op de dynamische werklocatie Schiphol vanzelfsprekend hoog in het vaandel. Voor jou geldt dit niet anders, ook jij leeft de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften en technische regels bij de uitvoering van je werk altijd na.
 • Afwisseling in werkzaamheden en de diensten die je werkt zijn gegarandeerd, dus je hoeft je niet te vervelen in deze rol!

  Wie zoeken wij?

  Je bent een enthousiaste, gemotiveerde, technisch onderlegde persoonlijkheid. Minimaal beschik je over een afgeronde mbo opleiding op niveau 3.

  Bijvoorbeeld : Eerste monteur of technicus service en onderhoud elektrotechniek, werktuigbouw, mechatronica of elektrotechnische systemen.

  Je hebt voldoende kennis in huis op het gebied van laagspanningsinstallaties, meet- en regeltechniek en de normen NEN 3410 / NEN1010.

  Daarnaast beschik je over een VCA diploma en rijbewijs B. Je woont binnen een straal van 45 minuten vanaf Schiphol.

  Je bent zelfstandig, maar durft wel om hulp en advies te vragen. Je werkt veilig of je werkt niet. Je bent een frisse persoonlijkheid en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

  Een gezonde flexibele instelling en een goede dosis werklust helpen jou verder in het zijn van de collega waar wij naar op zoek zijn.

  Voor jou geldt afspraak is afspraak, je werkt graag hard, maar je bent ook in voor een lolletje op zijn tijd.

  Wat bieden wij jou?

  Jouw inzet waarderen we enorm, dit is wat daar tegenover staat :

 • We hebben het volste vertrouwen in jou als nieuwe collega, dus we bieden je graag direct een contract voor onbepaalde tijd!
 • Bij een aantrekkelijk werkgever hoort natuurlijk ook een aantrekkelijk salaris! We bieden jou een salaris van € 2216 tot € 3477 bruto per periode van 4 weken, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring.
 • Dit betekent dus dat je 13 keer per jaar betaald krijgt én daar komt ook nog vakantiegeld en eventuele toeslagen voor werken in de nachten en de weekenden bij!;
 • Om er voor te zorgen dat jij je werk veilig kunt uitvoeren heb je recht op maar liefst 25 vakantiedagen plus nog eens 23 roostervrije dagen.
 • Deze kun je gebruiken om goed tot rust te komen;
 • Goed uitgerust en nog tijd om te sporten? Maak dan gebruik van de bedrijfsfitnessregeling van VolkerWessels;
 • Om jouw vakmanschap nog verder te laten groeien krijg je genoeg ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Daar horen goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden uiteraard bij, Jouw loopbaan is jouw verantwoordelijkheid , dus pak die kans!;
 • Vernieuwen vinden we binnen VolkerRail heel belangrijk; bij goede ideeën kun je je aanmelden voor slimmer verbetertrajecten, waarbij je met de juiste begeleiding jouw verbetering kan uitwerken en implementeren;
 • Als je wil mag je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering. Handig want je krijgt korting;
 • Je denkt er vast nog niet over na, dus dat doen wij voor je : je krijgt van ons een uitstekende pensioenregeling van hoe kan het ook anders het pensioenfonds Rail&OV.
 • VolkerRail is onderdeel van VolkerWessels, wederom verkozen tot nummer 1 werkgever in de bouw!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier