Helpende (Plus) PG 12-24 uur
AxionContinu
Utrecht West, NL
3 dagen geleden

Jij bent een enthousiaste Helpende (Plus) die zorgt voor een goede sfeer in de huiskamer voor onze bewoners. Je werkt in in Utrecht West dat plaats biedt aan 82 bewoners, veelal met dementie.

Er zijn twaalf woningen, met elk zes tot acht bewoners. Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer met keuken waar het huishouden samen met de bewoners vorm gegeven door een vast team.

In Voorhoeve is ook onze eigen opleidingscentrum De Verdieping gevestigd. Dat komt jou goed van pas, want bij AxionContinu krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen! Wij kunnen jou voor deze vacature een baan bieden voor 12-24 uur per week.

Jouw functie

De Helpende (Plus) die wij zoeken, moet best veel in huis hebben. Laten we beginnen met wat wij naast het diploma Zorg en Welzijn het belangrijkste vinden : jij weet als geen ander sfeer te brengen in kleinschalig wonen.

Met een flinke dosis enthousiasme en professionaliteit ben jij de duizendpoot met verzorgende taken die de huiskamer draaiende houdt.

Daarnaast bezit je over een 'ingebakken' positieve levenshouding en ga je er altijd uit van wat er wél kan. Als Helpende (Plus) vind je dat het glas per definitie halfvol is en niet half leeg.

Als je zó in elkaar zit, dan ben je bij ons heel erg op je plek!

Wij zijn AxionContinu. Zorgprofessionals op het gebied van Revalidatie & Herstel, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Wij zijn 'Optimisten in de zorg'. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. Of dat nu volledig herstel is of het beste halen uit een situatie die hoe dan ook niet meer beter wordt.

We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan.

En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen.

Klik voor een kaart met de locatie.

Jij :

 • bent in het bezit van een diploma MBO-2 (Helpende Zorg & Welzijn met ADL) eventueel aangevuld met deelcertificaten 301 en 302
 • hebt affiniteit met ouderenzorg en bij voorkeur recente werkervaring
 • hebt geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen
 • kunt goed zelfstandig werken
 • Wij bieden

  Een werkomgeving met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We kunnen je meer dan 75 opleidingen en trainingen in eigen huis aanbieden.

  Twee keer per jaar is er de mogelijkheid om te solliciteren voor de interne BBL-opleiding tot Verzorgende IG. Onze arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Wij bieden jou :

 • Een tijdelijk contract met zicht op vast dienstverband
 • FWG schaal 25 (Helpende) : minimaal 1.808,83 en maximaal 2.481,30 euro per maand (op basis van 36 uur per week, afhankelijk van diploma en ervaring) of schaal 30 (Helpende Plus) : minimaal 1.
 • 808,83 en maximaal 2.554,98 euro (op basis van 36 uur per week, afhankelijk van ervaring)

 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Een vrijetijdsbudget ter waarde van 150 euro
 • Waardering voor jou als medewerker, bijvoorbeeld met een teamuitje of attentie op de Dag van de Verpleging
 • Een pensioenregeling bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW)
 • Korting op verzekeringen bij Centraal Beheer en IZZ Zorgverzekering
 • Reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer vanaf een bepaalde reisafstand
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier