Front-end React Developer Utrecht
Morgan Green Werving & Selectie B.V.
Utrecht
1 dag geleden

Front-end AngularDeveloperMorgan Black is per direct op zoek naar een ervaren front-end developer die gespecialiseerd is in React.

Voor een groot inhouse project zal jij voor deze Digital Agency aan de slag gaan in multi disciplinaire scrumteams.FRONT-

END REACT DEVELOPER UTRECHTLocatie : Utrecht en omgeving.Functie eisenMinimaal 2 jaar werkervaring als front-end developer.

Afgeronde HBO opleiding richting ICT;Kennis met Javascript, HTML5, CSS3, ReactJS, Redux en scrum;Beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als in geschrift.

Bedrijfsprofiel & CultuurOnze klant is een Digital Agency waar er altijd naar innovatieve en creatieve oplossingen word gekeken.

Hierbij is de wens ook dat er veel input komt vanuit de ontwikkelaars zelf er word dan ook een hoge mate van zelfstandigheid verwacht.

Verder is heerst er een leuke werksfeer en is het van belang dat je goed in teamverband kunt werken.Arbeidsvoorwaarden32-

40 uur in de week (in overleg)Contractduur : 3 maanden (verlenging mogelijk)Marktconform tariefStart : ASAPHeb je interesse?

Neem dan contact op via de telefoon.Contact Persoon : Daniel Vos020-7920111BBBH60255 156438379565754

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier