Verzorgende IG
Allerzorg
Emmen
3 dagen geleden

Voor ons wijkteam in Emmen / Klazienaveen zoeken wij een verzorgende ig die ons team komt versterken!

Wat bieden wij?

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Zeker wanneer iemand hulpbehoevend is kan het verlaten van je huis een ingrijpende gebeurtenis zijn.

Daarom zoeken we bij Allerzorg de grenzen op van de zorg die we thuis kunnen verlenen. Hoe waardevol is het dat cliënten nu bijvoorbeeld voor sommige behandelingen niet langer in het ziekenhuis hoeven te liggen, maar gewoon thuis de zorg kunnen krijgen die zij nodig hebben.

Van jong tot oud, in elke levensfase en bij de meest uiteenlopende zorgvragen.

We zijn er van overtuigd dat de mooiste zorg geleverd wordt op de plek waar men zich veilig en vertrouwd voelt : thuis. Waar jij als (toekomstig) zorgverlener onderdeel uitmaakt van de omgeving van de cliënt, een vertrouwensband met ze opbouwt en weet wat er speelt in hun leven.

Bij Allerzorg kijken we naar de mens, niet het nummer. De zorg die je voor je naasten wenst verlenen wij aan onze cliënten.

We nemen de tijd voor onze cliënten en passen onze zorg aan op hun behoeftes. Als je bij Allerzorg werkt bieden we ruimte voor leergierigheid, luisteren we naar je ideeën en geven we veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Verder bieden we :

 • Een salaris van max. €2845,21 (CAO VVT FWG 35) bij een 36-urige werkweek, op basis van ervaring, opleiding en leeftijd;
 • Een contract van 28 uur per week, uren zijn bespreekbaar;
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering en jaarlijks minimaal 237,4 verlofuren (bij fulltime dienstverband);
 • Gebruik van een werktelefoon;
 • Goede regelingen zoals een pensioen via pensioenfonds Zorg & Welzijn en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Gratis en onbeperkt toegang tot het online leerportaal GoodHabitz waarin oneindig veel trainingen staan om meer kennis op te doen in jouw vakgebied of persoonlijke interesses.
 • Thuis in het team

  Als verzorgende ig kom je in een wijkteam te werken. Naast helpenden en (wijk)verpleegkundigen werken ook onze collega's van wondzorg & dermatologie, palliatief terminale zorg en verpleegtechnische zorg in de wijk.

  Het kan voorkomen dat je nauw met hen samenwerkt, bij cliënten die ook deze zorg behoeven.

  Binnen het team waarderen we elkaars kwaliteiten en proberen we deze altijd aan te vullen. Door elkaar aan te vullen ontstaat er een krachtig team dat samenwerking en waardering voor elkaar hoog in het vaandel heeft staan.

  Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht en binnen het team zal er dan ook veel persoonlijke aandacht voor jou zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier