Verpleegkundige voor de wijk niv 4/5 voor 16-24 uur thuiszorg Ede
Happy Nurse
Ede, NL
4 dagen geleden

Functie

HappyNurse is een relatief jonge organisatie die thuiszorg levert zoals thuiszorg bedoeld is. Bij ons staat de cliënt centraal.

Als verpleegkundige in de wijkzorg lever je kwalitatief hoogstaande zorg in samenspraak met je collega's en met de cliënt.

Wij werken met kleine teams die de ruimte krijgen om aandacht voor de cliënt met zijn vraag te hebben. Wij leveren vraaggestuurd, niet aanbodgestuurd.

Daarom zijn wij zijn niet op zoek naar een medewerker maar naar iemand die zijn verantwoordelijkheid durft te pakken om samen door te ontwikkelen.

Wij vragen

Je bent een ervaren, BIG-geregistreerde verpleegkundige met hart voor de thuiszorg.

Je wil je kwaliteiten inzetten om niet alleen goede zorg te leveren maar ook om het team te laten groeien

Wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende functie bij een jonge, snelgroeiende organisatie.

Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden prima. Naast een goed salaris verzorgt HappyNurse een scala aan trainingen en opleidingen op het gebied van vaardigheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier