Hogedruk Gieterij
Timing
VENLO, NEDERLAND
1 dag geleden
 • Combined Shape StandplaatsVENLO
 • Combined Shape Aantal uren per week40 uur
 • Rectangle Vacaturenummer10AV045875
 • Rectangle OpleidingsniveauVMBO / MAVO
 • Rectangle DienstverbandTijdelijk met zicht op vast
 • Combined Shape WerktijdenAnders
 • Als Hogedrukgietmedewerker bedien je, onder de verantwoordelijkheid van de teamleider, de hogedrukgietmachine, stempel je de gegoten producten en controleer je de producten op kwaliteit.

  Deze functie kan verder uitgebreid worden met andere taken, zoals smelten en diverse metaalbewerkingen. De hogedrukgietmedewerkers denken actief mee inzake kwaliteit en kwantiteit.

  Verder werk je in een organisatie die zich kenmerkt door collegialiteit en korte communicatielijnen. Je kunt rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Wij vragen van jou :

  De ideale kandidaat is leergierig en beschikt over technisch inzicht, een gezonde werkmentaliteit, een flinke dosis motivatie en twee rechterhanden.

  Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent bereid te werken in een 3-ploegenrooster binnen een warme omgeving en ziet deze baan als een kans om binnen een goed georganiseerd en gezond bedrijf in vaste dienst te kunnen treden.

  Wij bieden

  Onze opdrachtgever is een ambitieus familiebedrijf met korte lijnen en een informele, plezierige en stimulerende werksfeer.

  Het bedrijf is succesvol, stabiel en heeft aan medewerkers veel te bieden. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door resultaatgericht met aandacht voor de mens .

  Een mooie kans voor een volgende stap in je carrière. Bij deze sleutelfunctie in de organisatie passen uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Waar ga je werken?

  Onze opdrachtgever is een vooraanstaand producent van hoogwaardig aluminium hogedrukgietwerk, zandgietwerken coquillegietwerk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier