ING zoekt medewerker Klachten & Verschillen in Amsterdam
YoungCapital
Amsterdam, NL
9 uur geleden
source : Officevacatures

De focus van het team ligt op het voorkomen van klachten en verschillen op de cashproducten. Hiermee verbeteren ze de dienstverlening voor hun klanten.

Mochten er toch klachten zijn of verschillen ontstaan, dan lossen ze deze snel en efficiënt op. Om dit te realiseren is het een must om klantgericht te handelen! Een procesmatige en oplossingsgerichte aanpak is dan ook vereist.

Waar kom je te werken en wat ga je precies doen?

Binnen de afdeling Klachten & Verschillen werk je in zelfsturende teams, van ongeveer zeven á tien medewerkers. Binnen dit team ga je klachten van klanten met betrekking tot storten-

en opnametransacties op cashautomaten onderzoeken, analyseren en beantwoorden. Je hebt daarbij veel telefonisch contact met klanten.

Het is daarbij van belang dat je klantgericht te werk gaat en de klant steeds weer probeert te 'WOW-en'. Er wordt dan ook naar gestreefd om alle klachten zo snel mogelijk, het liefst dezelfde dag nog, te behandelen.

Om de dienstverlening blijvend aan te laten sluiten op de wensen van de klant, worden de processen bij de afdeling Klachten & Verschillen continu verbeterd.

Als medewerker Klachten & Verschillen zal je dan ook gevraagd worden om verbetermogelijkheden te signaleren en verbeteringen te realiseren.

Doorgroeimogelijkheden?

Zodra je voldoende kennis hebt van de klachtenprocessen, kun je werkzaamheden gaan verrichten voor het cashpoint-reconciliatieproces.

Hier worden administratieve cashautomaat verschillen onderzocht. Binnen vastgestelde kaders zorg je ervoor dat de administratie met betrekking tot de verschillende cashpoints klopt en op orde is.

Voor het oplossen van klachten en verschillen heb je zowel contact met externe (soms buitenlandse) partijen en partijen binnen ING.

Om de reconciliatieverschillen op te kunnen lossen is het noodzakelijk dat je proceskennis hebt van geldautomaten en verschillende ketenpartijen, zoals waarde-

vervoerders en geldverwerkers.

Wanneer je voldoende kennis hebt opgedaan over de klachten- en reconciliatieprocessen, kun je doorstromen naar controle- en procesontwikkelingswerkzaamheden.

Hier ontwikkel je verschillende dagelijkse en maandelijkse administratieve controles. Deze controles voer je uiteindelijk ook uit, waarbij de cashstromen en gerelateerde transactiestromen in kaart worden gebracht en eventuele verschillen worden opgelost.

Functieeisen

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Je bent fulltime beschikbaar tot in elk geval eind oktober;
 • Je hebt aantoonbare klantenervaring en hebt kennis van financiële administratie en IT gerelateerde processen;
 • Je hebt overtuigingskracht en sterke communicatieve vaardigheden;
 • In het bezit van Wft Basis (of bereid die te halen);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een bruto-uurloon van €15,05;
 • Een tijdelijke fulltime baan tot eind oktober voor 36 uur in de week (met kans op verlenging);
 • De mogelijkheid om je Wft Basis te behalen;
 • Je hebt recht op een reiskostenvergoeding (o.b.v. OV of km);
 • Een boost voor je cv!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier