Medewerker spoelkeuken, Randstad Hospitality
Randstad
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Wil jij dolgraag aan de slag in een flexibele spoelkeuken medewerker functie?

Voor het gebied Utrecht zijn we op zoek naar actieve spoelkeuken medewerkers. In deze functie ben je werkzaam op diverse locaties in het gebied.

Op basis van weekplanningen word je ingepland bij een locatie. De verwachting is dat je ongeveer 10 tot 25 uur per week ingepland wordt.

We zijn altijd afhankelijk van het aantal aanvragen welke wij binnen krijgen.

De werkzaamheden als medewerker spoelkeuken bestaan voornamelijk uit het opgeruimd en schoon houden van het restaurant en het spoelen van de afwas.

Op termijn zijn er eventueel mogelijkheden om door te groeien naar een structurele werkplek.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het een must om flexibel te zijn in je beschikbaarheid en je woont in de directe omgeving van Utrecht.

Tot slot is het belangrijk dat je minimaal 3 werkdagen per week beschikbaar bent.

Voldoe jij volledig aan het profiel en ben jij enthousiast geworden? Laat het ons direct weten en solliciteer via onderstaande link!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Randstad

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier