Verander Nederland als junior content specialist bij kleine, jonge organisatie in Amersfoort
YoungCapital
Amersfoort, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Ken je dat? Steden en gebieden die over een magnetische aantrekkingskracht beschikken. Je komt er het liefst iedere dag en met jouw duizende andere mensen.

Vaak komt dat door succesvolle huurders, winkeliers en horeca-ondernemers die op deze plek gevestigd zijn. Deze locaties hebben een magische X-

factor, die maakt dat mensen verliefd op ze worden, er vaker terug willen komen en over ze gaan praten. Precies waar onze opdrachtgever zich als marketingbureau mee bezig houdt.

Zij bedenken voor grote projecten innovatieve marketing ideeën om de aantrekkingskracht te vergroten. Als content specialist kun je daar een mooie bijdrage aan leveren!

Als content specialist ben je verantwoordelijk voor de content op de websites en social media, zowel van de opdrachtgevers (gemeenten, vastgoedbedrijven, winkeliersverenigingen) als voor de eigen media.

Daarnaast ondersteun je het projectteam bij de uitvoering van campagnes. Dat doe je door de juiste doelgroep aan te spreken met een aantrekkelijk verhaal.

Waar je op een gemiddelde dag mee bezig? Onder andere met het creëren, redigeren en publiceren van content voor websites, nieuwsbrieven, e-

mailings, persberichten, social media, advertenties en brochures. Het optimaliseren van bereik op de sociale media (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn) en op websites (SEO en SEA).

Daarnaast zorg je voor de aansturing en begeleiding van foto- en videografen.

Deze functie is in eerste instantie voor 24 uur. Binnen een half jaar heb je veel extra verantwoordelijkheden. De functie is dan voor 40 uur per week.

Functieeisen

 • Minimaal een hbo-diploma; (bij voorkeur in de richting van Communicatie, Media of Journalistiek)
 • Je beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes en hebt een vlotte pen;
 • Je hebt affiniteit met de thema’s mode, lifestyle, winkelen en toerisme;
 • Je hebt ervaring in online-, social- en contentmarketing en weet een groot bereik te creëren onder je doelgroepen;
 • Je kunt goed omgaan met korte deadlines en het managen van meerdere projecten;
 • Je bent flexibel inzetbaar en woont in de directe omgeving van Amersfoort.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende functie voor 24 uur per week, wordt uitgebreid naar 40 uur per week;
 • Werken in een klein, jong ambitieus team;
 • Een fijne werkplek : de Nieuwe Stad in Amersfoort;
 • Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Een grote eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in het invullen van je baan;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en bewezen successen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier