Verpleegkundige urologie en oogheelkunde
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
1 dag geleden

Afdeling

Door de combinatie van specialismen en de hoge turnover op de afdeling Oogheelkunde en Urologie zijn jouw werkzaamheden zeer afwisselend en uniek.

De afdeling kenmerkt zich door strak geprotocolleerde chirurgische patiëntenzorg en aan de andere kant juist complexe problematiek die gespecialiseerde verpleegkundige expertise vraagt.

Bij oogheelkunde kom je in aanraking met onder andere patiënten die hun visus dreigen te verliezen en daarom psychosociale begeleiding nodig hebben.

Bij urologie wisselen patiënten met laag- en hoogcomplexe aandoeningen elkaar af. De afdeling wil zich blijven ontwikkelen en de zorg verder optimaliseren, wat je bijvoorbeeld terugziet in nieuwe zorginnovaties die eraan komen, zoals de opkomende Computer on Wheels.

Je werkt onder leiding van een teamleider in een jong team (in leeftijd en ervaring) van ongeveer 25 collega’s, waaronder verpleegkundigen, senior verpleegkundigen, secretaresses en een afdelingsassistent.

Samen stellen jullie elke acht weken een rooster op, waardoor het mogelijk is jouw voorkeur voor werktijden en -dagen op te geven.

Het is een leuk team. Iedereen staat open voor vragen en ze nemen je echt op. Het is een fijne afdeling om als starter ervaring op te doen , vertelt leerling-verpleegkundige Romy Agterberg.

Profiel

Je hebt de mbo- of hbo-opleiding Verpleegkunde voltooid. Werkervaring is mooi meegenomen, maar zeker niet vereist. Je krijgt namelijk volop kansen je te ontwikkelen! Daarom is het belangrijk dat je openstaat voor het geven en ontvangen van feedback.

Bovendien ben je nieuwsgierig naar beide specialismen en ben je bereid oogheelkundige en / of urologische scholing te volgen.

Op de afdeling is een hoge turnover, wat maakt dat je snel moet kunnen schakelen in deze soms hectische werkomgeving. Verder durf jij op te komen voor wat je belangrijk vindt.

Het salaris voor deze 67-100% functie bedraagt maximaal € 3.184,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een vaste aanstelling met een proeftijd van een jaar.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Bijzonderheden

Wil je eerst de sfeer komen proeven? Leuk! Wij laten je graag de afdeling zien. Bel de contactpersoon en kom langs voor een kop koffie (zie meer informatie’ voor het telefoonnummer).

De functie is per direct invulbaar.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier