Timmerman onderhoud
Jij Uitzendbureau
Assen, Nederland
2 dagen geleden

Werk jij graag aan klussen als timmerman onderhoud? Je verdient als timmerman onderhoud €16,- en €19,- bruto per uur en krijgt werkkleding van onze opdrachtgever.

Als timmerman onderhoud krijg jij een optie voor gereedschap en een bedrijfsbus namens de opdrachtgever. Weet jij hoe je nauwkeurig houten constructies in elkaar zet?

Dat is mooi, dan is het werken als timmerman een mooie uitdaging voor jou!Meer informatie? We helpen je graag verder.Tel : 0592 - 749277 Whatsapp : 06 - 21 40 22 51milan jij-uitzendbureau.nl

Wat ga je doen als

Als timmerman ga je deuren, vloeren, kozijnen en daken repareren en monteren. Vervolgens een bouwtekening bestuderen en tekeningen bekijken om vervolgens het daadwerkelijke timmerwerk uit voeren.

Dit bestaat uit het bepalen van de afmetingen en daarna het op maat zagen of brengen van houten platen of balken afhankelijk van het materiaal dat nodig is.

In de ochtend begint de dag met een bak koffie. Met collega s bespreek je het project voor komende tijd. Vervolgens ga je op pad met collega s om de klus te klaren.

Elke dag is anders met een andere klus. Onderhoud en renovatie zijn vaak belangrijk.

Je gaat werken bij

Je gaat als timmerman aan de slag voor een bouwbedrijf in de Assen. Er werken 12 medewerkers waarvan 4 ervaren timmermannen.

Het bouwbedrijf is een midden klein bedrijf waarbij iedereen elkaar kent en er is een platte bedrijfscultuur. Dat wil zeggen iedereen is gelijkwaardig en werkt aan hetzelfde doel.

Een gezellige werksfeer naast het harde werken is belangrijk. Professioneel en vakkundig personeel is waar het bouwbedrijf voor staat en naar opzoek is.

Ben jij een harde werker die graag aan de weg timmert? Recht toe, recht aan? Dan pas jij binnen dit mooie bouwbedrijf!

Wat bieden wij je aan

 • Salaris conform bouw cao tussen de €16,- en 19,- bruto per uur afhankelijk van ervaring
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 c / km
 • Werkkleding van het bouwbedrijf
 • In overleg bedrijfsbus mee van het bouwbedrijf
 • Gezellig team van collega's
 • Heel veel werk (hopelijk past dit in je agenda)
 • Wat vragen we van je

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
 • Werkervaring tussen de 1 en 3 jaar in een vergelijkbare functie in de bouw
 • Een opleiding of aantoonbare werkervaring jaar in de richting van timmerman
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier