Psychiater
Zorgenwelzijnplein
Den Haag
6 dagen geleden

Over deze vacature

Ook nu tijdens de coronacrisis werven wij door :

PsyQ in Rotterdam zoekt een psychiater.

Functieomschrijving

Hechte samenwerking, veel zelfstandigheid en een proactieve stijl. Spreekt dit jou als psychiater aan?

Op onze afdeling Depressie behandelen wij volwassen patiënten met een depressieve stoornis. Behandeling vindt plaats in groepen, in een deeltijdgroep en / of individueel met als doel herstel van de patiënt.

Ons team bestaat uit ongeveer 20 collega's uit verschillende disciplines (SPV, psychiater, verpleegkundig specialist, psychologen, GZ psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten).

De sfeer in het hoog specialistische team kenmerkt zich door een hechte samenwerking, veel zelfstandigheid en een proactieve stijl.

Als psychiater houd je je onder andere bezig met psychiatrisch onderzoek, indicatie stelling, farmacotherapie en het voorzitten van het behandeloverleg.

De locatie PsyQ Max Euwelaan bevindt zich op het Brainpark in Rotterdam (tegenover de Erasmus Universiteit), nabij OV en snelweg.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in onze eigen parkeergarage.

Jouw werktijden zijn in overleg, voornamelijk binnen kantoortijden. Er kan van je gevraagd worden om dienst te draaien.

Wij vragen

Je bent een BIG geregistreerde psychiater.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier

voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5163- en maximaal € 9023,- (FWG AMS) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Meer info

Wil je een keer vrijblijvend meelopen op onze afdeling? Dat is zeker mogelijk. Alsook een vrijblijvend telefonisch of face tot face gesprek met bijvoorbeeld de collega psychiater uit het team.

Je kunt hiervoor en ook met verdere vragen, contact opnemen met Jinne Terpstra, leidingevende, via 088-3574960.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier