Webdeveloper (middelbaar)
Centric
Gouda, NL
8 dagen geleden
source : Joof.nl

Vanuit onze vestigingen in Gouda, Capelle aan denIJssel, IJsselstein en Badhoevedorp worden de maatwerk applicatiesvoor verschillende opdrachtgevers in Nederland ontwikkeld.

Dezeapplicaties variëren in omvang en complexiteit, de gekozenontwikkelmethodiek is agile / SCRUM aangevuld met onze bestpractices.

Een gemiddeld project loopt bij ons 6 tot 9 maanden,precies genoeg om je goed in te werken en niet verveeld te raken,daarmee bieden wij dynamiek in je werkzaamheden.

Je maakt deel uitvan een vast team van softwareontwikkelaars aangevuld metontwikkelaars in Roemenië. Daarnaast werk je in teamverband metarchitecten, ontwerpers en informatieanalisten. Wat ga je doen?

 • Als softwareontwikkelaar werk je aan zeer uiteenlopende maatwerkopdrachten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van hoogwaardige opMicrosoft gebaseerde oplossingen, web applicaties, backofficeapplicaties en koppelingen met andere systemen.
 • We hebben eensterke voorkeur voor Cloud gebaseerde oplossingen en waar mogelijkimplementeren we DevOps onderdelen;
 • We betrekken je graag bij hetvaststellen van de functionele- en technische ontwerpen. Jevertaalt deze naar bruikbare componenten;
 • Uiteraard test je jesoftware of begeleid je softwaretesters;
 • Als je dat leuk vindt,betrekken we je bij offerte trajecten, je voert analyses uit,brengt knelpunten helder in kaart en presenteert en realiseertduurzame verbeteringen;
 • Vanuit je ambitie om je kennis op peil tehouden neem je bovendien actief deel aan ons experticecentrumMicrosoft. Mede dankzij jouw inzet kunnen wij deze afdeling verderprofessionaliseren;
 • Kortom, een zeer afwisselende functie waarin jeniet alleen aangewezen bent op je technische kennis, maar ook op jecommunicatieve vaardigheden.

  Functie-eisen : We zoeken eenproactieve collega. Iemand met lef, analytisch sterk en een beetjeeigenwijs. Je volgt de ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voeten deelt jouw kennis graag in teamverband.

  Als de situatie daaromvraagt pak je een adviserende rol, daarbij weet je de ander teovertuigen op basis van goed onderbouwde argumenten. Wat je verdermeebrengt :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding (bij voorkeurInformatica of Technische Informatica);
 • Kennis van en ervaringmet Microsoft-technologieën (eg. .NET, Azure). Mocht je deze nietbezitten dan is er de mogelijkheid tot om- / bijscholen;
 • Kennis vanen ervaring met web technologieën;
 • Ervaring met Agile / Scrumwerken. Bedrijfsomschrijving : Als Centric'er maak je deeluit van één van de grootste IT-
 • organisaties van Nederland. Heb jijje boodschappen bij de supermarkt weleens zelf gescand? Eenidentiteitsbewijs laten maken bij je gemeente?

  Of online een reisgeboekt? Grote kans dat je met producten en diensten van Centric temaken had. Als grote IT-dienstverlener leveren wij onder meersoftware en infrastructuur, aan honderden organisaties in binnen-

  en buitenland. Zo werken we onder andere voor gemeenten,ziekenhuizen, banken, winkels en bouwbedrijven.De unit waar jijkomt te werken De businessunit Solution Engineering (SE) ontwikkeltplatform-

  en maatwerkoplossingen die organisaties helpen met hundigitale transformatie. Voor alle uitdagingen binnen organisatiesdie niet opgelost kunnen worden met standaardapplicaties.

  Met 120collega's in Nederland, en 300 in Roemenië en Litouwenbieden we consultancy, ontwikkeling, beheer en hosting.

  Ook helptSolution Engineering overheden met oplossingen op het gebied vanopenbare veiligheid.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier