Basis kok/zelfstandig werkend kok (Smaakmaker) -
't Zusje
hilversum, NL
5 dagen geleden

Hé smaakmaker, maak jij ons team compleet?

Wat ga je doen?

Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving.

En dat betekent dat alles moet kloppen. Je besteedt, samen met je collega’s in de keuken, veel aandacht aan de smaak en de presentatie van de gerechten en laat graag in de details jouw liefde voor het vak zien.

Je bent scherp op het waarborgen van de productkwaliteit en weet de voorschriften wat betreft voedselveiligheid uitstekend na te leven.

Hoewel je een echte teamplayer bent, kun je ook prima zelfstandig aan de slag. Is jouw chef-kok afwezig, dan durf jij best een stapje naar voren te zetten.

Hoe ga je dit aanpakken?

Vooral door jezelf te zijn, je eigen invulling aan je werk te geven en in de omgang met collega’s dicht bij jezelf te blijven.

Jij bewaart de kalmte en de rust tijdens piekmomenten en bent open in de communicatie richting je collega’s.

Jij brengt mee :

Met jouw enthousiaste en positieve instelling ben je een échte aanvulling op ons Zusje-team

Je vindt het geen probleem dat we enige flexibiliteit van je vragen

Een beetje drukte kun je best handelen

Je bent niet vies van stevig aanpoten in de keuken

Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat elk gerechtje tiptop de keuken verlaat

Dit bieden we jou :

Bij ’t Zusje kom je terecht in een bijzonder gezellig en hecht team dat elke dag vol enthousiasme samen bouwt aan het leukste horecaconcept van Nederland.

Wij zijn niet alleen attent richting onze gasten, maar vooral ook naar onze medewerkers. Dat betekent dat we buitengewoon collegiaal zijn en oprechte aandacht voor elkaar heel erg belangrijk vinden.

Maar bovenal garanderen we jou een hoop Zusje-gezelligheid, zowel tijdens als na werktijd.

Wil jij solliciteren op deze functie? Leuk! Stuur ons je motivatie en wie weet zitten we dan binnenkort tegenover elkaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier