Werkorganisator
Eminent
Amersfoort, NL
2 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een werkorganisator mutatieonderhoud. Als werkorganisator mutatieonderhoud houdt jij je bezig met woningen zo snel mogelijk weer opnieuw verhuurbaar te maken.

Wat er moet gebeuren verschilt per woning wat het werk erg divers maakt. Aan de hand van jou opnames zet jij de werkzaamheden uit.

Hierin is het belangrijk dat je goed administreert wat er gedaan moet worden aan een woning en welke vaklieden nodig zijn om dit te verhelpen.

Daarnaast is jouw materialenkennis van hoog niveau en heb je een groot organisatorisch vermogen. In deze functie is het een pre dat je flexibel ingesteld bent en snel kan schakelen.

Kortom : jij regelt het gehele proces, bewaakt de kwaliteit en houdt opdrachtgever op de hoogte van de voortgang.

Interesse? Neem contact op met Tessa in 't Veld, 06 - 43 02 04 26, t.intveld eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal mbo afgeronde opleiding bouwkunde
 • In het bezit van VCA
 • Organisatorisch vermogen, technisch inzicht en flexibel ingesteld
 • Bedrijfsomschrijving

  Het hoofdkantoor van deze partij is gevestigd in het westen van het land. Met daarnaast nog 18 kleinschalige vestigingen hebben ze een landelijke dekking gecreƫerd.

  Deze partij heeft haar core business gericht op het renovatie en onderhoud van woningen. Dit doen ze voornamelijk in opdracht van woningcoƶperatie.

  Op deze manier zijn ze snel bij opdrachtgevers en bewoners. Dit familiebedrijf kent korte lijnen binnen de organisatie. Medewerkers staat voorop en ze werken graag met mensen die net als zij altijd een stukje harder willen lopen.

  Daarnaast passen de kernwaarden nuchterheid, transparantie en regionaal bij deze partij. Klinkt bovenstaand jou goed in de oren en denk jij dat je past binnen deze partij? Solliciteer dan snel!

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij van Eminent streven er naar dat jij bij onze opdrachtgever :

 • Werkt in een bedrijf met een plezierige werksfeer
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden krijgt
 • Ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling
 • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling bij de opdrachtgever
 • Een sparringspartner krijgt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier