Verzorgende IG
Rosorum
Arnhem, NL
5 dagen geleden

Als Verzorgende IG niveau 3 de ruimte krijgen om te zorgen!

 • Inspirerende werkomgeving binnen een groeiende organisatie
 • Persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden
 • Deel uitmaken van een klein, hecht team
 • Een goed salaris passend bij jouw ervaring en opleidingsniveau
 • Rosorum biedt ouderenzorg in residenties en zorgvilla’s in authentieke panden op toplocaties. Onze bewoners genieten op dagelijkse basis van een kleinschalige, exclusieve woonomgeving waar kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staat.

  Wil jij een bijdrage leveren aan het woongenot en samen met een klein, hecht team garant staan voor de allerbeste zorg op maat?

  Kom dan bij ons werken!

  Het DNA van Residentie Arnhem

  Bij Rosorum maken we tijd voor ouderen. We staan klaar voor onze bewoners én voor jou als collega. We helpen je zodat je optimaal je vak kunt uitoefenen in een inspirerende werkomgeving.

  Zo kun je rekenen op een collegiale werksfeer waarin je tijd en ruimte hebt om op een fijne, respectvolle manier met mensen te werken.

  Je observeert, signaleert en verleent zorg op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak. Daarnaast heb je contact met de locatiemanager en de zorgcoördinator.

  Met elkaar besteden we aandacht en zorg aan een kleine groep mensen in een warme familiaire sfeer.

  Rosorum biedt een dienstverband waarbij de uren in overleg bepaald worden en er volop mogelijkheden zijn om je kennis up-to-date te houden met vakliteratuur, klinische lessen, themabesprekingen en bijscholing.

  Klik hier voor de volledige functieomschrijving van een Verzorgende IG bij Residentie Arnhem.

  Het DNA van een échte Verzorgende IG niveau 3

  Heb jij een warm hart voor ouderen, ben jij flexibel ingesteld én ben je op zoek naar een zorgbaan met wow-factor? Kijk dan snel of je je herkent in de volgende competenties.

  Functievereisten :

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een diploma MBO-verzorgende kwalificatieniveau 3 (VIG)
 • Je hebt ervaring en bent bekend met zowel psychogeriatrische als somatische zorgvragen van ouderen
 • Je hebt de opleiding tot Bedrijfshulpverlener gevolgd of je bent bereid deze te volgen.
 • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een teamspeler
 • Je bent alert en attent, hulpvaardig, flexibel, integer, geduldig en een doorzetter
 • Samen het verschil maken?

  Als jij past in het geschetste profiel, solliciteer dan vandaag nog. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO -VVT. Je krijgt een overeenkomst op basis van de samen overeengekomen uren per week.

  Een contract van onbepaalde tijd behoort hierbij tot de mogelijkheden. Op basis van je opleiding en werkervaring stellen we je startsalaris vast.

  Ben jij die zorgzame, vakbekwame Verzorgende IG met niveau 3 en vind jij ook dat ouderen de aandacht moeten krijgen die ze verdienen, dan kunnen we samen het verschil maken!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier