Verpleegkundige - Elias Bennekom
Opella
Bennekom, GE, Netherlands
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

In september 2021 openen wij onze compleet nieuwe locatie Elias in Bennekom, op het Baron van Wassenaerpark. Voor deze nieuw te openen locatie zoeken wij enthousiaste verpleegkundigen die het leuk vinden vorm te geven aan dit nieuwe team en deze nieuwe locatie!

Het Baron van Wassenaerpark is het kloppend hart van de ouderenzorg in de Gelderse Vallei. Dichtbij elkaar in een parkachtige omgeving vormt Elias het sluitstuk van de nieuwbouw die Opella hier een aantal jaar geleden heeft ingezet.

Op het Baron van Wassenaerpark zijn Gerontopsychiatrie, Psychogeriatrie, Somatiek, Thuiszorg, Hospicezorg en Geriatrische revalidatiezorg op een steenworp afstand van elkaar gevestigd.

Hier werken collega’s van verschillende afdelingen en disciplines met elkaar aan een prachtig zorgaanbod waar de vraag van de klant leidend is en de financiering volgt.

De belangrijkste grondslag voor de tweede etage is somatische zorg. Maar pure somatiek is niet de doelgroep waarop wij ons richten : het is een complexe groep van observanten zonder duidelijke indicatie, wachtenden die uit gerevalideerd zijn, en bewoners die stabiliseren voordat hen een definitieve plek wordt aangeboden.

Een groep die veel vraagt van onze zorgmedewerkers maar tegelijk een dynamisch klimaat te bieden heeft. Op deze afdelingen werk je nauw samen met Machtella waar langdurige somatiek gevestigd is, de collega’s van de GRZ een etage lager, en de collega’s van de Baronie waar onze gerontopsychiatrie is gevestigd.

Wie ben jij?

 • Je hebt een diploma verpleegkundige niveau 4
 • Je bent BIG geregistreerd
 • Je hebt oprechte interesse in mensen en bent betrouwbaar
 • Je bent bereid te werken in onregelmatige diensten volgens 24-uurs rooster, inclusief nachtdiensten
 • Je vindt het leuk om in een team te werken welke nog in opbouw is. Dit geeft jou de mogelijkheid je eigen ideeën in te brengen en samen iets moois neer te zetten
 • Je bent goed in het geven en ontvangen van feedback.
 • Wat mag je van ons verwachten?

 • Contract voor onbepaalde tijd. De uren zijn in overleg bespreekbaar tot een maximum van 32 uur
 • Je komt te werken op onze nieuwe, moderne locatie. Vanuit hier werken we met nieuwe zorgtechnologieën
 • Je krijgt alle ruimte om jouw ideeën in te brengen zodat we samen een mooi team kunnen oprichten
 • Salaris conform de CAO VVT, functieschaal 45 (maximaal €3.362,22 bruto o.b.v. 36 uur per week)
 • De mogelijkheid om door te leren voor mbo-verpleegkundige of hbo-verpleegkundige
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% en een fiscaal aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor de voordelige aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, mobiele telefoon of sportschoolabonnement.
 • Over Opella

  Opella wil als zorgdienstverlener echt snappen wat iemand nodig heeft om zijn of haar eigen leven te kunnen leiden. Opella geeft thuis, met als doel dat mensen zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig kunnen blijven wonen.

  De naam Opella betekent kleine dienst’. Met zo’n 1750 collega’s en 600 vrijwilligers leveren we kleine diensten om daarmee een groot verschil te maken voor onze klanten.

  Wij werken met één contactpersoon, een hbo-opgeleide professional van Opella, die samen met klant en naasten zorg en welzijn coördineert.

  Binnen de langdurige zorg bieden we de complete keten van thuisondersteuning (hulp bij het huishouden) en wijkverpleging tot en met revalidatie en herstel (GRZ) en services op het gebied van zorg, welzijn en wonen.

  We werken als collega’s uit die verschillende vormen van zorg en diensten intensief samen : onderling, met de klant, naasten en andere professionals.

  We stellen de klant centraal, dwars door de financiële domeinen van gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoor heen (domeinoverstijgend werken).

  Opella is een christelijke organisatie, wat onder andere zichtbaar wordt in de manier waarop we open staan voor iedereen.

  Bij Opella werken we vakkundig en vanuit het hart.

  Ben jij onze nieuwe collega?

  Enthousiast geworden na het lezen van deze uitdagende functie? Stuur ons je korte motivatiebrief en cv via onderstaande button.

  Heb je vragen over de vacature? Bel dan met recruiter Marianne Segers, telefoonnummer : 06 30203765

  Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier