Tandartsassistent
Dental Clinics
Enschede, NL
5 dagen geleden

Introductie

Ons team bestaat uit positieve, gedreven mensen. We kennen onze verantwoordelijkheden en gaan samen voor de beste kwaliteit.

Klinkt dit als iets voor jou? Dan ben jij de tandartsassistent voor 24 uur per week die wij zoeken!

Organisatie

Wij vinden dat je als team groeit wanneer er openheid en respect voor elkaar is. Daarom stimuleren we onderling contact en het geven van feedback.

Naast het harde werk hebben we het ook gezellig met elkaar, want we vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat.

Je komt te werken in een moderne praktijk, waar je kunt blijven leren en jezelf kunt ontwikkelen. Benieuwd naar de praktijk en ons team?

Bekijk dan hier de praktijkimpressie.

Functie

Als tandartsassistent ben je de rechterhand van de tandarts en het aanspreekpunt voor de patiënten. Dankzij jou kan de tandarts de behandelingen zo goed mogelijk uitvoeren.

Je hebt verschillende verantwoordelijkheden, zoals het klaarleggen en aangeven van de benodigde instrumenten en het maken van röntgenfoto’s in opdracht van de tandarts.

Met de rest van het team werk je nauw samen om de beste tandheelkundige zorg aan patiënten te geven en stimuleer je elkaar om te blijven groeien in het vak.

Zo leggen we de lat samen steeds hoger.

Functie eisen

Je hebt een relevante opleiding en / of ervaring in soortgelijke functie. Je kunt goed samenwerken en aan een paar woorden van de tandarts heb je genoeg om te begrijpen wat je moet doen.

Je werkt nauwkeurig en volgens de laatste richtlijnen en je hebt een flexibele werkhouding. Tijdens je werk kom je veel met patiënten in contact iets wat je leuk vindt en graag doet.

Daarnaast weet je goed hoe je een zenuwachtige patiënt moet geruststellen. Hierdoor help je een bezoek aan de tandarts zo prettig mogelijk te maken.

We werken met Exquise, dus enige ervaring hiermee is een pluspunt.

Aanbod

 • Je komt te werken in een professionele werkomgeving binnen en leuk en gezellig team;
 • Er is voldoende ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen;
 • Uiteraard blijft jouw harde werk niet onbeloond; we bieden je goede arbeidsvoorwaarden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier