Scala Developer
CODEGUILD
Netherlands
3 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jouw baan : Scala Developer Amsterdam Werk jij graag met Scala , Akka, Microservices , MongoDB , Docker en ElasticSearch ?

Zou jij het interessant vinden om in de snelgroeiende markt van de zorg te werken en helpen met het redden van mensenlevens ?

Heb je interesse in greenfield projecten waar je nog echt impact kan maken? Werk je graag bij een klein technologie bedrijf waar snel beslissingen gemaakt kunnen worden ?

Dan zou dit wel eens de baan kunnen zijn waar je op hebt zitten wachten! Werken bij dit kleine, innovatieve technologie bedrijf betekent werken met een groep van van de slimste mensen op het gebied van functioneel en reactive programmeren .

Daarnaast krijg je de kans om te werken aan systemen die impact kunnen hebben op het leven van miljoenen mensen in Nederland .

Aangezien de zorg markt snel aan het innoveren is, zijn er binnen dit bedrijf veel mogelijkheden om te groeien . Om deze reden wordt de development afdeling in Amsterdam dan ook opgeschaald.

De cultuur is open, informeel en gedreven door technologie . De mensen hier praten graag over nieuwe ideeën en oplossingen, en doordat je direct naast het management heb jij veel invloed binnen het bedrijf.

Het bedrijf is succesvol aan het groeien, breidt uit naar nieuwe markten in de zorg en is bezig met het verbeteren van haar product .

Om deze reden is zij op zoek is naar een medior of senior backend software engineer die graag wil werken met Scala aan een gaaf platform voor producten in de zorg dat IoT combineert de nieuwste van de nieuwste software .

Jouw baan : Scala Developer Amsterdam In jouw rol als Scala Developer kom je te werken voor het hoofdkantoor in gevestigd in Amsterdam om het platform van deze innovatieve oplossingen in de zorg verder te ontwikkelen met o.

a. DDD, Scala, Microservices, Mongo, Postgres, ElasticSearch, Docker en Git . Als Scala Developer werk je in een vriendelijk, ervaren en internationaal team van backend, frontend en mobile software engineers om de ambitieuze productlijn verder te ontwikkelen en te voltooien.

Aangezien je als Scala Developer komt te werken in een team van mensen met meerdere jaren ervaring met Scala valt er veel te leren van elkaar ! Het systeem moet 24 / 7, veilig en foutloos kunnen werken aangezien het gaat om de gevoelige informatie van miljoenen mensen in Nederland .

Daarbij komt de complexiteit van het Nederlandse zorg IT landschap , welke continu verandert. Naast dat je werkt met enorm moderne technologieën en methodes maakt jouw software het mogelijk de levens van miljoenen mensen te redden .

Dat is pas echt impact maken! Wat zijn de eisen? Minimaal 3 jaar professionele software engineering ervaring met de JVM Een Bachelor of Master opleiding in Informatica, Computer Science of vergelijkbaar Een Clean Coding mentaliteit en een open en samenwerkende persoonlijkheid Professionele ervaring met Scala en Reactive is een grote plus Ervaring met NoSQL en Queing technologie is een plus Ervaring met veiligheid en / of high availability is een grote plus Ervaring met DevOps, Cheff, Ansible en / of Puppet is een plus Ervaring met Docker is een plus Wat wordt je geboden?

Tussen de €45.000 en €70.000 Macbook Pensioen Flexibele werktijden De mogelijkheid om thuis te werken Veel ruimte om naar seminars en meetups te gaan Heb jij interesse in product ontwikkeling, reactive en functional programmeren en de kans om mensenlevens te redden?

Stuur dan jouw CV naar Robert Hawker via Interesse in al onze andere Scala Developer Amsterdam vactures? Bezoek dan de CodeGuild Hall :

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier