Proces lead AH e-Commerce
Albert Heijn
A. van Stolkweg J, Rotterdam
18 uur geleden

Check onze socials

Past deze baan bij jou?

Minimaal 18 jaar oud Minimaal 24 en maximaal 40 uur per week beschikbaar

Onze klanten iedere dag voorzien van de beste en gezondste producten; dat is de impact van AH op Nederland. We bieden alle ingrediënten voor een beter leven voor iedereen en willen daarin de allerbeste zijn.

Ben jij de efficiëntie zelve en onderneem je direct actie om ons proces soepel te laten verlopen? Dan vorm jij als Proces Lead de spil in ons e-Commerce proces.

Wat ga je doen als Proces Lead?

Onze klanten kunnen een keuze maken uit meer dan 25.000 producten. Het is aan ons om elke bestelling compleet, op tijd en tegen de hoogste kwaliteit te bezorgen.

Jij bent eindverantwoordelijk voor het verwerken van inkomende, doorgaande en uitgaande goederenstromen : je realiseert een zo effectief en efficiënt mogelijk proces en stemt de productie af met de Teamlead Production en Flex Coördinator.

Je zit boven op het gehele proces en geeft indirect leiding aan zo’n 200 mensen. Storingen worden tijdig gesignaleerd door jou en je onderneemt direct actie als er incidenten plaatsvinden.

Je voedt zowel de Teamlead Production als de Flex Coördinator met informatie over de voortgang en de kwaliteit, met als doel : handvatten bieden om het productieproces continu te optimaliseren.

Dankzij jouw inzet is er elke shift een optimale overdracht omtrent werk, klanten en bestelde artikelen.

Jouw DNA : wat zijn jouw kwaliteiten als Proces Lead?

Je bent een peoplemanager pur sang. Werken in een hectische, dynamische omgeving geeft je een stimulans en je weet als geen ander je prioriteiten goed te stellen.

Je hebt inzicht in operationele productieprocessen, bent organisatorisch sterk en beschikt over natuurlijke leiderschapskwaliteiten om alles in goede banen te leiden.

Dat vul je aan met de volgende kwaliteiten :

 • Achtergrond : je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een logistieke richting.
 • Communicatief sterk : je bent sterk in het Nederlands en Engels, en weet zo op een fijne manier met verschillende collega’s samen te werken.
 • Bereidheid om te werken in shifts : je vindt het geen probleem om dag-, nacht- en avonddiensten met elkaar af te wisselen.
 • De wereld binnen de muren van AH e-Commerce

  Bij ons gaat het om innovatie, groei en kwaliteit. Alles om onze klanten te voorzien van de beste en gezondste producten.

  Als snel groeiende business is er in je rol volop ruimte voor eigen input. We leren je veel en je kunt jezelf goed ontwikkelen.

  Werken bij AH e-Commerce is dan ook betekenisvol werk : samen hebben we alle tools voor een beter én leuker leven. Hoe lekker is dat?

  Dit bieden we jou :

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder winstuitkering, een laptop en telefoon, toeslagen ’s nachts en op zondag, en vakantiegeld
 • 24 vakantiedagen en 19,5 adv-dagen, reiskostenvergoeding en korting op verzekeringen
 • Een zeer goede pensioenregeling met een eigen bijdrage van 6,2%
 • Albert Heijn Deals : superdeals van grote merken, bekende pretparken, sport en gaming
 • Onze Gouden Bonus : 10% korting op je boodschappen in onze winkels, tot € 300,- per jaar
 • Dit zijn wij : AH e-Commerce

  Als een van de grootste en snelst groeiende e-Commerce bedrijven van Nederland hebben we samen met de winkels van Albert Heijn behoorlijk wat impact op ons land : elke dag vullen we zo’n 5 miljoen borden.

  Dit doen we vanuit onze Home Shop Centers in Rotterdam, Amsterdam, De Meern, Eindhoven, Bleiswijk, Oosterhout en Almere, het National Fulfilment Center in Nieuwegein en alle daarbij horende HUB- en PUP-locaties.

  Samen zorgen we ervoor dat Nederland elke dag lekker en gezond kan eten. Samen maken we het leven van alledag net een stukje makkelijker.

  Inkomende, doorgaande en uitgaande goederenstromen zo effectief en efficiënt mogelijk laten verlopen. Als Proces Lead ben jij dé spil in ons proces.

  Deel uitmaken van ons HSC?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier