Projectontwikkelaar
GrijsGroen
Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Bij Schipper Bosch willen we met elk project de omgeving verrijken. We willen plekken creëren die waarde toevoegen, met grote ambities als het gaat om duurzaamheid en architectuur.

We zorgen voor verbinding tussen gebied, gebouw en gebruiker en ontwikkelen altijd voor de lange termijn.

Onze projectenportefeuille groeit en daarom zijn we op zoek naar een ervaren Ontwikkelaar. Iemand die zich wil vastbijten in de ontwikkeling van binnenstedelijk gebied, met als belangrijkste focusgebied De Nieuwe Stad in Amersfoort.

De winnaar van de Gulden Fenix 2020 in de categorie gebiedstransformatie. Hier gaan we een nieuwe fase in, met een grote opgave : verdichting.

Met het toevoegen van 600 woningen en (commercieel) programma in bestaande bouw, optoppingen en nieuwbouw van diverse volumes.

Wij zoeken iemand met ervaring in projecten op deze schaal. De ambities voor De Nieuwe Stad, ingegeven door de grote opgaven waar Amersfoort net als alle andere gemeenten voor staat, zijn hoog.

Wij zoeken dan ook iemand die het einddoel voor ogen weet te houden en altijd een manier vindt om koers te houden tijdens voortdurend ontwikkelende projecten.

Iemand die kan verbinden met de gemeente, stedenbouwkundigen, architecten en beleggers en ondertussen in staat is om het geheel te overzien én tot stand te brengen.

Naast de ontwikkelingen in De Nieuwe Stad zet je deze skills ook in voor andere projecten in de Schipper Bosch portefeuille.

Wat bieden wij jou?

Een bijzondere werkplek bij een organisatie met een open en informele werksfeer en volop inspirerende projecten. Het betreft een brede functie waarin ruimte is om zelf de touwtjes in handen te nemen en heel veel te leren.

Je wordt onderdeel van het projectbureau binnen het team van Schipper Bosch. Ons hoofdkantoor staat in De Nieuwe Stad, in het hart van Amersfoort.

Jouw profiel

Jij bent een generalist in ontwikkeling, zowel wat betreft de particuliere als de zakelijke markt. Jij bent commercieel en hebt technisch inzicht.

Jij hebt kennis van ruimtelijke procedures en regelgeving en verstand van bouwen. Je kunt zelfstandig opereren en hebt gevoel voor de posities van verschillende partijen in de markt.

Je bent in staat om structuur en sturing aan te brengen in projecten. Uiteraard ben je communicatief sterk, daadkrachtig en resultaatgericht.

Je bent flexibel en kunt resultaatgericht werken en bent in staat nieuwe inzichten te implementeren in het lopende ontwerp- en bouwproces.

Wij vragen :

 • Minimaal een afgeronde technische of bouwkundige hbo-opleiding.
 • Vijf tot tien jaar relevante werkervaring.
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Amersfoort.
 • In bezit van rijbewijs B.
 • Werkzaamheden

 • Projectleiding : van acquisitie tot en met oplevering.
 • Beoordelen van plannen op o.a. technische kwaliteit, planning en financiële haalbaarheid.
 • Aansturing van de vergunningsprocedures.
 • Interne en externe coördinatie en afstemming met aannemers, architecten, adviseurs, woningcorporaties en andere partijen.
 • Contacten onderhouden met en lobby bij gemeenten, stakeholders en andere externe belanghebbenden.
 • Het bedrijf

  Schipper Bosch is een familiebedrijf met buitengewone liefde voor bijzondere leefomgevingen. Bij Schipper Bosch willen we met elk project de omgeving verrijken.

  We willen plekken creëren die waarde toevoegen, met grote ambities als het gaat om duurzaamheid en architectuur. We zorgen voor verbinding tussen gebied, gebouw en gebruiker en ontwikkelen altijd voor de lange termijn.

  Hoe solliciteer je?

  Stuur een email naar tjeerd grijsgroen.nl of bel hem op 06-49935463.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier