Projectleider
continu
Zeeland, NL
7 uur geleden

Projectleider

Als projectleider ben je elke dag bezig met het optimaliseren en professionaliseren van de werkprocessen op het gebied van G / W / E.

Ieder dag ben je de schakel tussen de aannemer, opdrachtgever, overheid en collegas. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturing van de werkvoorbereiders, tekenaars, projectopzichters en andere belanghebbenden.

Belangrijk is dat je vanuit de standplaats zelf je planning maakt en dus de vrijheid hebt wanneer je naar welk project of afspraak toe gaat.

Verder houd jij je bezig met projectrapportages, voortgang en financiën.

Tot slot wordt er verwacht dat je bereidt bent om diverse trainingen en cursussen te volgen

Voor deze allround functie wordt het volgende gevraagd :

 • Een afgeronde HBO opleiding in de richting Elektrotechniek of MBO opleiding met aanvullende cursussen;
 • Professionaliteit, betrouwbaar en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Ervaring met projecten die infra gerelateerd zijn;
 • Ervaring met software programmas als bijvoorbeeld Prince;
 • Interesse en / of ervaring in projectmatig werken die variëren van 5000,- tot boven een miljoen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Mocht je niet aan alle eisen voldoen, dan is dat geen probleem. Neem gewoon eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

  Arbeidsvoorwaarden

  Continu is een technisch intermediair in de werktuigbouwkunde en elektrotechniek en bemiddelt in vaste banen. Deze vacature betreft een vacature waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Salaris en voorwaarden

  Er wordt een boven marktconform salaris geboden. Onze opdrachtgever heeft een goede cao. Hierdoor heb jij recht op 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen.

  Onze klant is de technische dienstverlener op het gebied van infrastructuur in de regio Zeeland! Van schets en engineering tot aanleg en onderhoud.

  Hierbij komen alle disciplines als elektrotechniek LS / HS, civiele techniek, werktuigbouwkunde en installatietechniek aan bod.

  Er zijn ruim 600 mensen werkzaam bij deze opdrachtgever en zijn dagelijks op zoek naar versterking en uitbreiding van de afdelingen.

  Zowel starters als zeer ervaren mannen zijn welkom.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier