Broker in Hilversum
SalesToppers
Hilversum, NL
2 dagen geleden

Voor een snelgroeiend Trading platform zoeken wij meerdere gedreven Brokers. Ben jij die new business hunter die er altijd 200% voor gaat?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Functie :

Als Broker ben je goed in het binnenhalen van New Business en het onderhouden van bestaande klanten. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te bewijzen als Broker in een zeer dynamische markt met een brede scala aan ontwikkelingsmogelijkheden.

Je target is een mix van New Business en bestaande klanten. Als Broker beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je bent een sterke Sales persoonlijkheid.

De ideale kandidaat :

Als Broker beschik je over een afgeronde HBO / WO- opleiding. Je hebt minimaal een jaar werkervaring in de sales of als broker.

Je bent verantwoordelijk voor het beheren en binnenhalen van klanten. Als Broker ben je resultaatgericht en beschikt over een winnaarsmentaliteit.

Je bent een New Business Hunter die ook goed is in relatiebeheer.

Wat bieden wij onze Broker!

Een uitdagende sales functie als broker bij een snelgroeiende Internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.

Een beloning die uitzonderlijk hoog is en een uitstekend pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Een uitdagende sales job als Broker met een boven gemiddeld maandsalaris en zeer hoge bonussen bij het behalen van je targets.

Als Broker krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Wij zorgen voor een goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier