Adviseur belastingen en fiscaliteiten
Talentenregio
Dalfsen
1 dag geleden

De gemeente Dalfsen is volop in ontwikkeling. Dat geldt ook voor het team financiën. Ruim een jaar wordt gewerkt met een nieuw state of the art financieel pakket.

Sinds april werken we volgens de principes van verplichtingenadministratie. De komende tijd richten we ons op verder professionalisering van het team financiën en verdergaande integratie van administratie en advies.

Door personeelswisselingen en uitbreiding van de formatie kunnen we nu een prachtige uitdaging aanbieden voor twee ambitieuze en gedreven financials.

In deze uitdaging voor 36 uur ligt het zwaartepunt bij de onderwerpen belastingen inclusief het jaarlijks opstellen van de verordening, fiscaliteiten en kostendekkendheid.

De vacature staat in- en extern tegelijk open. Meer informatie lezen en solliciteren kan via onze vacaturepagina : .

Mocht je meer geïnteresseerd zijn in een functie waarbij door ontwikkelen en verder stroomlijnen van onze financiële administratie en functioneel beheer, met daarbij vanzelfsprekend het optimaliseren van het gebruik van het financiële pakket je meer liggen zie dan de uitdaging :

Voor beide functies bieden wij een prachtige uitdaging met toekomstperspectief voor toekomstige collega’s die toe zijn aan een tweede of derde stap hun hun carrière.

Ben je een ondernemende, gedreven en enthousiaste professional met passie voor financiën dan is dit jouw kans!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier