Vakbekwame /medewerkers hoveniers MBOregio Alkmaar/Haarlem
Flexibility
alkmaar, NL
9 dagen geleden

Flexibility Alkmaar heeft op regelmatige basis en voor diverse hoveniersbedrijven plek voor hoveniers of medewerker hovenier op uitzendbasis.

Ben jij die flexibele hovenier of heb jij aantoonbare affiniteit met het vak? Lees dan verder!

Word jij Hovenier en collega?

Wat ga je doen? Het verzorgen van jaarrond onderhoud aan tuinen en groenvoorzieningen bij kantoren, bedrijven, instellingen en hotels vormt de hoofdmoot van deze functie.

Daarnaast kun je regelmatig ingezet worden bij allerhande extra werkzaamheden en renovaties bij verschillende hoveniers.

Wat vragen wij

Voor deze functie geldt het volgende profiel :

 • Bij voorkeur een middelbare opleiding 'Vakbekwaam Hovenier' of een vergelijkbare opleiding;
 • Bij voorkeur reeds enige ervaring in tuin- / groenonderhoud;
 • Enige kennis van beplantingen en meststoffen;
 • Nauwkeurig, team-player en bereid om iets te leren;
 • Het is niet altijd zomer in ons land, dus je bent niet bang voor een buitje en koude dagen;
 • Rijbewijs B, BE is een pre;
 • Geen negen tot vijf mentaliteit;
 • Wat bieden wij

  Dit hebben we jou als nieuwe collega te bieden :

  Je stapt in een afwisselende en veelzijdige functie welke je naar de meest uiteenlopende projecten brengt. Het salaris en de overige voorwaarden zijn in overeenstemming met je functie en je kennis conform CAO Hoveniersbedrijf (indien van toepassing).

  In voorkomende gevallen kan het zijn dat je op termijn voor een vaste aanstelling in aanmerking komt. Vrouwen worden van harte uitgenodigd ook te reageren!

  Sollicitatieprocedure :

  Op basis van je cv en motivatie, die uiteraard zo uitgebreid mogelijk is en indien van toepassing voorzien van eventuele diploma's en werkervaring, volgt er een gesprek met de accountmanager van Flexibility.

  Op basis van het gesprek wordt gekeken welke hoveniersbedrijven voor jou het beste passen. Daarna wordt je voorgesteld aan de diverse bedrijven waarop een kennismakingsgesprek met het bedrijf volgt. Daarna kun je aan de slag!

  Over Flexibility :

  Flexibility is een organisatie met ruim 100 zelfstandige en ervaren ondernemers in arbeidsbemiddeling, werving & selectie, uitzenden, detacheren en payrolling.

  Wij helpen ondernemingen en organisaties bij het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers. Voor kandidaten zoeken wij de juiste match, van baan naar baan.

  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier