Word pakketsorteerder in de avond bij PostNL in Apeldoorn
YoungCapital
Apeldoorn, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen? Als pakketsorteerder bij PostNL pakketten zorg jij ervoor dat de pakketten op juiste postcode gesorteerd worden.

Aan het begin van je dienst krijg je een aantal banen onder jouw hoede. Op iedere baan zullen er pakketten naar beneden rollen en deze ga jij sorteren op de juiste postcode.

Bij deze functie is het van belang dat jij goed kunt stapelen, want alle gesorteerde pakketen moet je tactisch opstapelen in een rolcontainer.

Verder vind jij het geen probleem om eens je spierballen te gebruiken, want er zitten namelijk pakketten tussen die zwaar zijn.

De diensten zijn van maandag tot en met vrijdag van 18 : 00 uur tot 02 : 00 uur. Je kan zowel parttime als fulltime aan de slag, wel ben je minimaal 2 diensten in de week beschikbaar.

Je gaat werken in een enthousiast team, iedereen weet wat hard werken is, maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid op de werkvloer! Wil jij je graag aansluiten bij dit enthousiaste team in één van de grootste postbedrijven van Nederland?

 • Aarzel dan niet en solliciteer direct! Wat wij bieden : Je ontvangt een marktconform salaris, inclusief 25% avondtoeslag;
 • Je krijgt een flexibele baan die goed te combineren is met andere dingen;Je krijgt een contract voor 7 maanden bij YoungCapital Solutions;
 • Je komt te werken in een gezellig en enthousiast team;Je krijgt gelijk een workout terwijl je aan het werk bent! Wat wij vragen : Er is geen minimale opleiding vereist.

  Je bent minimaal twee avonden in de week beschikbaar;Je kan op eigen vervoer naar PostNL komen;Je leert snel, en kan dus ook snel een code systeem begrijpen.

 • Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!'
 • en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier