Voorraadbeheerder / operationeel inkoper
Tempo-Team
Best, NL
22 uur geleden

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de voorraadplanning en het voorraadbeheer voor een aantal productgroepen. De servicegraad wekelijks op target houden is jouw sport.

Je houdt je o.a. bezig met het signaleren van behoeften aan de hand van trends en prognoses.

Op basis van de afgesproken voorwaarden en de gekozen leveranciers, bepaal je op welk tijdstip, welke hoeveelheden van bepaalde producten ingekocht moeten worden.

Je plaatst de bestellingen, volgt de leveringen op en zorgt voor oplossingen in geval van calamiteiten. In voorkomende gevallen vraag je offertes op en binnen de gestelde kaders onderhandel je over prijs, kwaliteit, levertijd en overige condities.

Daarnaast behoort het artikelenbeheer en het updaten van de databestanden ook tot deze functie.

Wie ben je?

Om deze uitdagende en fulltime functie goed te kunnen uitvoeren, beschik je minimaal over HBO werk - en denkniveau en bij voorkeur heb je werkervaring in een soortgelijke functie.

Je durft mee te denken over procesverbeteringen, bent proactief, zelfstandig en daarnaast ben je een echte aanpakker. Tevens ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.

De Duitse taal is een pré. Gezien het werkgebied ben je bij voorkeur woonachtig binnen 30 kilometer van Best.

Ons aanbod

 • Meteen een vast contract van het bedrijf
 • Financieel ijzersterk bedrijf
 • Servicegericht, internationaal en een informele bedrijfscultuur
 • Korte communicatielijnen waarbij snel geschakeld kan worden
 • Collectieve zorgverzekering, collectieve vrije dagen en een bonusregeling
 • Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier