Vacature onderhoudsschilder regio Alphen aan den Rijn
Flexschilder Groene Hart
Alphen aan den Rijn, NL
7 dagen geleden

Voor gerenommeerde schildersbedrijven in de regio Alphen aan den Rijn is Flexschilder.nl op zoek naar onderhoudsschilders.

Beloning volgens de schilders-cao met wekelijks loon en reiskostenvergoeding. Voor het gehele schilderseizoen met kans op doorwerken in de winter.

Flexschilder.nl verzorgt vakgerichte trainingen zoals : houtreparatie, spuittechnieken, VCA, hoogwerker en zelfs een rijbewijs.

Flexschilder.nl biedt een prettige werkkring bij schildersbedrijven in de regio Alphen aan den Rijn. Het gaat om schilderprojecten bij particulieren, maar ook bij woningcorporaties, VvE's en zakelijke panden.

Functie-eisen :

Minimaal aspirant gezel niveau 2. " 2 jaar aantoonbare werkervaring. " Wenselijk : Rijbewijs B(-E). " VCA diploma en hoogwerker-

certificaat zijn zeer wenselijk en soms zelfs noodzakelijk. " Hoog verantwoordelijkheidsgevoel. " Goede communicatieve eigenschappen.

Goed kunnen werken in teamverband. " Netjes en verzorgd werken.

Arbeidsvoorwaarden

Het dienstverband is bij aanvang flexibel, maar wel fulltime. Graag ontvangen wij uw sollicitatie via onze website of per e-

mail. Voor vragen en / of opmerkingen kunt u contact opnemen met contactpersoon Gerard Mötter, M. 06 40 299 664 of E.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier