Plaatwerker
Tempo-Team
Geldrop, NL
2 dagen geleden

Wil jij aan de slag als kanter bij Kuhn in Geldrop? Dan ben ik op zoek naar jou!

Het toffe aan werken bij Kuhn is je startsalaris vanaf €12,47 is wat kan groeien naarmate je je ontwikkelt in deze functie.

Wat ga je doen?

Kuhn is wereldwijd marktleider van kwalitatief hoogwaardige landbouwmachines. Voor Kuhn zijn wij op zoek naar kanters die aan de slag gaan met het buigen van metalen platen.

Dit gaat met behulp van een CNC kant bank. Eerst bekijk en begrijp jij de technische tekeningen. Vervolgens plaats jij de metalen platen in de kantmachine.

Jij stelt de kant bank af en buigt nauwkeurig de platen zoals op de technische tekening. Bij Kuhn kan je voor een langere periode aan de slag.

Wie ben jij

Jij bent technisch onderlegd en je hebt (hobbymatig) ervaring met metaalbewerking.

Daarnaast beheers jij de Nederlandse taal en ben jij bereid om fysiek zwaarder werk uit te voeren. Jij bent bereid om in twee ploegen te werken (van 07 : 00 uur tot 15 : 30 uur en van 15 : 30 tot 00 : 00 uur).

Jij beschikt over eigen vervoer gezien de werklocatie slecht te bereiken is met het OV.

Wat jij krijgt

Tempo-Team zorgt ervoor dat jij aan de slag gaat bij een topwerkgever in Geldrop. Daarnaast kan je rekenen op onderstaande punten :

 • Een startsalaris van €12,47 per uur
 • 20 % toeslag over alle gewerkte uren
 • Een baan voor langere tijd
 • Reiskostenvergoeding
 • 5% ADV toeslag
 • Veel leuke collega's
 • Als je gaat werken bij Kuhn kom je terecht in een bedrijf dat marktleider is op het gebied van landbouwwerktuigen. Er heerst een fijne en informele werksfeer bij Kuhn.

  Hierdoor ervaren de medewerkers een prettige werksfeer bij Kuhn.

  Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature?

  Solliciteer via de solliciteerbutton boven in het scherm!

 • Whatsapp ons op 06-30820946
 • Bel naar 088-1269930
 • of mail je CV naar
 • Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier