4e jaars studenten HBO Verpleegkunde
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht ,NL
5 dagen geleden

Jouw bijbaan

Als verpleegkunde student wordt je vanuit het flexbureau op diverse verpleegafdelingen en poliklinieken ingezet binnen ons topklinisch ziekenhuis.

We zetten je in als verpleeghulp, medewerker bloedafname of polikliniekassistent. Voor jou de ideale manier om ons ziekenhuis, de diversiteit aan patiënten en de verschillende specialismen te leren kennen.

Kennis en ervaring die je meeneemt in je verdere loopbaan. We vragen je in ieder geval 2 diensten per week te draaien en weten uit ervaring dat we je veel meer diensten kunnen bieden.

Jij brengt mee

een actieve werkhouding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent vierdejaars student HBO verpleegkunde. Je bent stressbestendig, gemotiveerd, je kunt goed samenwerken en je stelt de patiënt centraal.

Je goede communicatieve vaardigheden typeren jou en je neemt een professionele houding aan tegenover patiënten en collega’s.

Je bent flexibel in werkdagen en uren en we kunnen je voor minimaal 2 diensten per week inzetten.

Aangenaam

Het St. Antonius Ziekenhuis is het grootste niet-academische opleidingsziekenhuis in Nederland, met als klinische speerpunten : Hart en Vaat, Longen en Kanker.

We bieden (hoog)complexe zorg op meerdere locaties. Onze belangrijkste ambitie is het verlenen van de beste medische en verpleegkundige zorg & service.

Goed opgeleide zorgprofessionals halen hiervoor dagelijks het beste uit zichzelf. Bij ons kun je werken met de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

Ruim 6.000 medewerkers zetten zich in voor onze missie Samen zorgen voor kwaliteit van leven. We hopen dat deze missie ook bij jou past.

Onze cultuur omschrijven wij als innovatief, ambitieus, open en transparant. Leuk om te melden is dat we in 2017 voor de tiende keer op rij door het onderzoeksbureau TEI zijn uitgeroepen tot Topwerkgever.

Het Flexbureau

Het Flexbureau van het St. Antonius Ziekenhuis voorziet in een deskundige flexibele personele schil voor het primaire zorgproces binnen de zorg eenheden.

Wij zijn jouw contactpersoon binnen het ziekenhuis. We plannen je in en houden contact over jouw beschikbaarheid. Jouw werkplek kan elke keer anders zijn, afhankelijk van waar er extra handen nodig zijn.

Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid om het ziekenhuis vanuit verschillende afdelingen te leren kennen
 • Een flexibele functie die je goed kunt combineren met je studie
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform Cao Ziekenhuizen. Salariëring is middels FWG 15. Op basis van een 36-urige werkweek is het salaris€1637bruto per maand.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de uitbetaling van een 13e maand
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier