Anesthesioloog / Pijnspecialist
Isala
Zwolle, Netherlands
25 dagen geleden

De afdeling / Het specialisme

Het Medisch Specialistisch Bedrijf Isala (MSB-I) is opgericht op 1 januari 2015 en bestaat uit ruim 250 medisch specialisten.

Het MSB-I voert haar werkzaamheden grotendeels uit binnen het ziekenhuis Isala. Door het aankomend vertrek van een anesthesioloog en uitbreiding van werkzaamheden zoekt het MSB-

I voor de vakgroep Anesthesiologie en Intensive Care Zwolle een a nesthesioloog / pijnspecialist (minimaal 0,8 fte).

De vakgroep Anesthesiologie en Intensive Care Zwolle bestaat uit drieëndertig anesthesiologen, vijf internist-intensivisten en acht SIDS (specialisten in dienstverband) en verricht haar werkzaamheden op alle locaties van Isala.

Het takenpakket omvat de gehele perioperatieve zorg van zowel de algemene als de thorax-anesthesiologie en de behandeling van patiënten met acute en chronische pijn.

Daarnaast valt de Intensive Care onder de verantwoordelijkheid van de vakgroep en heeft de vakgroep een coördinerende rol in de regio IJssel-

Vecht. Hoofddoel is het bieden van optimale patiëntenzorg in de regio waarbij patiënten altijd de gewenste intensieve behandeling kunnen krijgen.

De pijnkliniek met behandelcentrum richt zich op alle deelgebieden binnen de anesthesiologische pijnbehandeling waartoe ook de neuromodulatie behoort.

Daarnaast speelt de pijnkliniek een belangrijke rol bij het verlenen van palliatieve zorg binnen Isala.

Het profiel

U bent een geregistreerd anesthesioloog en u bent enthousiast om deel uit te maken van een grote anesthesiologische vakgroep.

U heeft goede vaardigheden op het gebied van locoregionale anesthesie en beheerst de gebruikelijke invasieve behandelmethodes in de pijngeneeskunde.

Bij voorkeur heeft u ervaring met complex-invasieve behandelingen voor chronische en oncologische pijn. U heeft belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek en bent bereid een bijdrage te leveren aan managementtaken en commissiewerkzaamheden.

U beschikt vanzelfsprekend over goede, communicatieve vaardigheden en bent een teamspeler. Aangezien Isala een STZ ziekenhuis is wordt van u verwacht dat u participeert in onderwijs en opleiding.

Het aanbod

Aanstelling is afhankelijk van ervaring en kan uiteenlopen van een aanstelling als chef de Clinique of SIDS (specialist in dienst van specialisten) met eventueel uitzicht op toetreding als maat tot het MSB-

I. Dit vindt plaats in overleg met de vakgroep en onder voorwaarden van het MSB-I. Binnen het MSB-I is de klassieke goodwillregeling vervangen door een in- en uitverdienregeling.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier