Parttime Distributiemedewerker Pakketten in Venlo (5928 SC)
PostNL
Venlo, Nederland
2 dagen geleden

Werkdag : zaterdag. Sta jij stevig in je schoenen, draag je graag verantwoording en ben je toe aan een uitdagende baan? Word dan distributiemedewerker bij PostNL! Door jouw bijdrage als distributiemedewerker kunnen onze pakketchauffeurs hun werk uitvoeren.

Een belangrijke taak binnen één van onze distributiecentra voor pakketten. Je voert verschillende administratieve, logistieke en operationele werkzaamheden uit.

Denk bijvoorbeeld aan : Registreren van inkomende en uitgaande pakketten. Laden en lossen van rolcontainers (ca. 400 per dag) en pallets.

Behandelen van klachten. Klaarzetten van hulpmiddelen voor de pakketbezorgers. Op orde houden van de werkvloer. Aanspreken van pakketbezorgers op correcte houding en gedrag.

Als distributiemedewerker pakketten werk je in wisselende diensten, waarbij je in de ochtend / middag, middag / avond of nacht werkt.

De dagen waarop je werkt kunnen per week wisselen. Uiteraard hoor je van tevoren wanneer jouw werkdagen en werktijden zijn.

Enthousiast geworden? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier