Filiaal monteur
E-Flex Personeelsdiensten B.V.
Veghel, NL
5 dagen geleden

Je draagt zorgt voor het dagelijks onderhoud aan de machines en gereedschappen. Je maakt de machines klaar voor de verhuur, je verricht reparatiewerkzaamheden en je reinigt machines die retour komen.

Defecte machines en gereedschappen zet je klaar voor transport en je ziet erop toe dat er voldoende brandstof op voorraad is voor de machines.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen van onderdelen en het correct verwerken van de reparatielijst. Je zorgt voor een veilige werkomgeving, dus ook de orde en netheid van zowel de werkplaats als van het buitenterrein.

Soms moet je zorgen dat de machines geïnstalleerd worden op de bouwplaats. Je werkt veelal projectmatig en dat maakt deze rol zeer afwisselend.

Wanneer er storingen plaatsvinden aan verhuurd materieel dan verhelp je deze telefonisch en incidenteel op locatie bij de klant. Salaris is in overleg.

Functie-eisen :

 • Een afgeronde VMBO opleiding richting elektrotechniek of voertuigentechniek; Ervaring met onderhoud / reparatie van machines;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een flexibele instelling; Je bent klant- en servicegericht, waarbij je altijd gaat voor kwaliteit;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B(E)

  Arbeidsvoorwaarden

  Een uitdagende functie binnen een prettige werkomgeving.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier