Werkvoorbereider ombouwen machines | Kop van Overijssel
ROC.nl
Kampen, Overijssel, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Bedrijfsomschrijving Een technische organisatie gespecialiseerd in de bewerking van kunststoffen, bij onze opdrachtgever worden diverse soorten plastic flacons geproduceerd.

Elke week worden er miljoenen flacons geproduceerd, deze zijn terug te vinden over de hele wereld van China tot Duitsland.

De flacons worden gevuld met o.a. olie, schoonmaakmiddelen en voedingsmiddelen. Bij onze opdrachtgever staan 28 verschillende installaties.

Per dag worden er 2 machines omgebouwd en hiervoor voer jij de werkzaamheden uit. In deze functie ben je verantwoordelijk voor je eigen werkzaamheden, deze voer je voornamelijk alleen uit.

Uiteraard werk je samen met je collega's van andere afdelingen voor een optimale productie. Er is een collegiale werksfeer waarin je voor elkaar klaar staat.

Functieomschrijving Een efficiënte productie waarin dagelijks minimaal een milijoen flessen geproduceerd worden, daar ben jij verantwoordelijk voor in deze functie.

Jij gaat het volledige magazijn waarin de matrijzen plus onderdelen liggen opgeslagen beheren. Per week ga jij gemiddeld 10 keer een ombouw van een machine voorbereiden.

Na de inventarisatie van de onderdelen ga je eerst bij de machine kijken welke onderdelen hier al aanwezig zijn. Aan de hand van een vastgestelde lijst haal jij daarna de juiste onderdelen uit het magazijn om de lijst compleet te maken.

De ombouwmonteur is daarna verantwoordelijk voor het ombouwen van de machine. Heeft je collega de matrijs verwijderd uit een machine dan ben jij verantwoordelijk voor een correcte terugname van de onderdelen.

Dit betekent dat je na het schoonmaken gaat controleren op beschadigingen. Kan jij het zelf repareren? Dan zijn hiervoor de middelen beschikbaar in de technische ruimte.

Complexe reparaties worden uitbesteed aan een externe samenwerkingspartner. Functie-eisen Voor deze vacature zijn wij op zoek naar een kandidaat met kennis van techniek.

Heb jij werkervaring in de maakindustrie dan is dit een pré. Als persoon ben jij iemand die nauwkeurig werkt, kwaliteit gaat voor kwantiteit en je wilt fouten voorkomen.

Ben jij een onderdeel vergeten klaar te leggen dan heeft dit tot gevolg dat de productie een achterstand op loopt. Om zoveel mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van de klant wordt de planning soms op het laatste moment aangepast.

Dit betekent dat wij voor deze functie op zoek zijn naar een kandidaat die makkelijk kan switchen in de uitvoering van de werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden Naast een marktconform salaris waarvan de hoogte afhankelijk is van je ervaring ontvang je van Technicum een detacheringsovereenkomst voor bepaalde tijd mét loondoorbetaling.

Daarbij heb je recht op meerdere secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een reiskostenvergoeding en toeslagen conform het arbeidsvoorwaardenreglement van de opdrachtgever behoren tot de arbeidsvoorwaarden.

Aanvullend ontvang je 25 vakantiedagen en pensioen vanaf dag 1. Verder kan jij jezelf verder gaan ontwikkelen middels interne en externe opleidingen.

Technicum biedt je de keuze uit ruim 100 online trainingen via GoodHabitz. Als extra kan er gebruik worden gemaakt van een collectieve zorgverzekering en mocht je in aanmerking willen komen voor een hypotheek dan kan dit, ook zonder vast contract, via Technicum geregeld worden.

Na een afgesproken periode waarin je werkzaam bent via Technicum ontvang je bij goed functioneren bij de opdrachtgever een vaste aanstelling.

Bezoek technicum.nl voor meer informatie over de vacature Werkvoorbereider ombouwen machines Kop van Overijssel of solliciteer online op de vacature Werkvoorbereider ombouwen machines Kop van Overijssel .

Bedrijf : Technicum Nederland.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier