verkoopmedewerker food/horeca
HEMA
Zuid Holland, Netherlands
1 dag geleden

Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten leuker en makkelijker. Zonder dat ze daar veel voor hoeven te betalen.

Want een goede kwaliteit en een verrassend design moet voor iedereen betaalbaar zijn. HEMA maakt gewoon bijzonder. HEMA heeft 30.

000 eigen producten en diensten, 700 winkels in 7 landen en 11.000 medewerkers.

Onze winkels moeten er de hele dag tip-top uitzien. Je zorgt ervoor dat de winkel er vol en aantrekkelijk uitziet, adviseert klanten en rekent de aankopen af.

Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Mede dankzij jou ziet de winkel er altijd uitnodigend uit.

Wij bieden je een goed salaris en een leuke werkomgeving met gezellige collega’s.

Ervaring in een winkel is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Want je wordt goed ingewerkt door je collega’s.

Het belangrijkste is dat je graag klanten helpt en dat mede dankzij jou de winkel er altijd uitnodigend uitziet.

Voor onze food en horeca afdeling zijn wij op zoek naar flexibel inzetbare mensen voor minimaal 24 uur per week. Je bent doordeweeks zowel overdag als op de koopavonden beschikbaar.

Minimum leeftijd 16 jaar in verband met kassawerkzaamheden.

Om je sollicitatie beter te kunnen verwerken, verzoeken wij om je beschikbaarheid per dag in tijden, onderaan je motivatiebrief toe te voegen.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier