Scooter Postbezorger in Amsterdam Noord
Van Straaten Post
Amsterdam, Noord-Holland, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Van Straaten Post is per direct op zoek naar postbezorgers die ons bezorgteam gaan versterken. Je bezorgt onze post op een scooter op dinsdag tot en met zaterdag, aan jou de keuze hoeveel dagen je dit in de week wilt doen.

Wat ga je doen?

Als postbezorger start je jouw werkzaamheden iedere ochtend fris op het depot bij jou in de buurt. Eenmaal aangekomen, drink je samen met jouw collega bezorgers gezellig een kop koffie, waarna je als specialist van jouw eigen regio een voorsortering maakt van jouw post.

Dit betekent dat je de post op een voor jou logische route legt, die je vervolgens zelf gaat rijden. Na het sorteren bezorg je de post op tijd en het juiste adres, dit alles doe je op een scooter van Van Straaten Post.

Als bezorger heb je veel vrijheid, beweeg je actief, werk je heerlijk in de buitenlucht en verdien je ook nog. En hoe meer post je verwerkt, hoe meer je verdient.

Functie eisen :

 • Je hebt een rijbewijs of scooter certificaat; Je bent twee dagen per week beschikbaar van dinsdag tot en met zaterdag. Werktijden tussen 7 : 00 en 17 : 00 uur;
 • Je kunt zelfstandig werken; Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

  Interesse? Solliciteer direct!

  Wij bieden :

 • Leenscooter om je werkzaamheden te kunnen doen tijdens werktijd; Salaris €9.43 bruto per uur (o.b.v. van de hoeveelheid post per dag);
 • Vakantiegeld / Vakantiedagen; Uitgebreid kledingpakket inclusief helm; Mogelijkheid tot een vast uren-contract na 520 gewerkte uren;
 • Vrijheid en zelfstandigheid; Als je wilt werk, kun je werken; Doorgroeimogelijkheden zijn mogelijk.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier