Verpleegkundige OLVG
OLVG
Amsterdam, Netherlands
9 dagen geleden

Functieomschrijving

Wil jij ook werken in hét stadziekenhuis van Amsterdam? Wij zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s.

Of nu je flexibel wilt werken op meerdere afdelingen, of interesse hebt in een bepaald specialisme, wij komen graag met jou in contact om jouw wensen met je te bespreken.

Als verpleegkundige bij OLVG ben jij verantwoordelijk voor de totale verpleegkundige zorg van de toegewezen patiënten. Onze gevarieerde patiëntengroep en topklinische behandelingsmogelijkheden zorgen voor een zeer dynamische werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende afdelingen te komen werken.

Je vormt de schakel tussen de verschillende disciplines in het verpleegproces. Samenwerken is dan ook zeer belangrijk. Je signaleert en analyseert het verloop van het ziektebeeld van je patiënt en houdt je collega’s nauwlettend op de hoogte.

Dat vraagt om alertheid. Maar ook om een goed beeld van de wensen van de patiënt en hun naasten. Je plant de zorg zelfstandig en draagt zo bij aan de hoogwaardige en kwaliteitsgerichte patiëntenzorg die OLVG te allen tijde ambieert.

Wij streven ernaar dat jij als verpleegkundige de mogelijkheid te krijgt om het beste uit jezelf te halen wij bieden hier handvatten voor, zoals o.

a. scholing, diverse, cursussen en een inspirerende werkomgeving. Vanzelfsprekend zul je als verpleegkundige deel kunnen nemen aan diverse werkgroepen en (afdelings overstijgende) projecten.

Kortom, werken bij OLVG als verpleegkundige betekent werken in een boeiende en inspirerende werkomgeving met gedreven collega’s midden in Amsterdam.

Werkomgeving

Bij OLVG werken we niet vóór elkaar maar mét elkaar. We kunnen dus gerust zeggen dat je er zo'n 5.700 collega’s bij krijgt als je bij ons komt werken.

Dat betekent ook dat iedereen elkaar altijd en overal kan aanspreken om advies of ondersteuning te vragen. Of juist om goede ideeën en initiatieven te spuien.

Op die manier kunnen we ook echt dat stapje extra zetten voor onze patiënten. Want dat is wat we willen. Daarnaast creëren we zo ook een omgeving waar jij je als medewerker kan blijven ontwikkelen.

Dat vinden we minstens zo belangrijk. Of je nu parttime of fulltime werkt. We zijn niet voor niets een Teaching Hospital.

OLVG heeft als doel om excellente zorg te bieden. Hiertoe is voor en door bijna 200 OLVG-verpleegkundigen de verpleegkundige visie ontwikkeld.

Een visie waarbij jij als verpleegkundig professional de mogelijkheid krijgt om het beste uit jezelf te halen.

Functie-eisen

 • Je bent een BIG registreerde HBO of MBO verpleegkundige;
 • Je bent een aanpakker die kansen ziet en deze ook weet te benutten. Je draagt zo actief bij aan de ontwikkeling van jezelf en de afdeling;
 • Door jouw persoonlijkheid en verpleegtechnische vaardigheden ontvangen patiënten zorg van de hoogste kwaliteit;
 • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen en innovaties binnen het vakgebied en je bent iemand die hierin een onderzoekende en signalerende rol wil spelen in het team;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de drive om altijd de beste zorg te leveren;
 • Hiernaast ben je een teamspeler die samen met het team er elke dag weer voor gaat.
 • Wij bieden

  Een boeiende werkomgeving met veel zelfstandigheid, fijne collega's en goede arbeidsvoorwaarden volgens de CAO ziekenhuizen.

  Als verpleegkundige word je ingeschaald in FWG 45. Hiernaast word je inschrijving in het kwaliteitsregister vergoed door OLVG.

  We verzorgen in- en externe trainingen en opleidingen om te zorgen dat jouw verpleegtechnische handelingen up to date blijven en dat je je kunt blijven ontwikkelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier