Vrachtwagenchauffeur C ADR (tijdelijk) Gemeente Groningen
Randstad
Groningen, NL
4 dagen geleden

Voor de Gemeente Groningen zijn wij opzoek naar een vrachtwagenchauffeur voor gevaarlijke stoffen. Je rijdt op een bakwagen en zamelt bij bedrijven gevaarlijke afvalstoffen in.

De functie is t / m medio september.

Je werktijden zijn maandag t / m vrijdag van 8.00-16.30 uur. Bij uitzondering word je soms 's avonds ingezet van 18.30-21.

00 uur. Heb je al enige ervaring met het inzamelen van gevaarlijk afval bij bedrijven dan is dit een pré. Als je werkt met ADR goederen heb je een grote verantwoordelijkheid en moet je secuur kunnen werken.

Functie-eisen :

 • rijbewijs C incl code95;
 • ADR basis (ADR + tank is een pré);
 • bestuurderskaart.
 • Wat bieden we je :

 • salaris conform CAR-UWO cao schaal 5 (je wordt ingeschaald o.b.v. ervaringsjaren en je salaris ligt tussen €1663,- en €2377,- bruto per maand);
 • korting op scholing voor code95;
 • een betrouwbare opdrachtgever.
 • 2103706 Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier