Assistent Accountant RA
Rousch
Tilburg, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever, een accountants- en advieskantoor, behoort tot de grotere in Nederland. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit ondernemers uit het middenbedrijf (waaronder ook veel familiebedrijven).

De organisatie ondersteunt en adviseert klanten bij het ondernemen vanuit kantoren verspreid door heel Nederland. Nu zijn we in Brabant op zoek naar een Assistent Accountant voor de auditpraktijk.

Om reistijden zoveel mogelijk te voorkomen, zitten jouw klanten voornamelijk regionaal.

Functie eisen - Assistent Accountant

Om in aanmerking te komen voor de functie van Assistent Accountant, voldoe je aan het volgende profiel :

 • Je bent bezig of al klaar met de Master Accountancy op Nyenrode / Universiteit;
 • Je hebt werkervaring als Assistent Accountant RA in een controlepraktijk;
 • Wij zoeken een Assistent Accountant die zijn enthousiasme voor het vak over kan brengen en de focus wil houden op controlewerkzaamheden;
 • Je herkent jezelf in de trefwoorden : enthousiast, ambitieus, no-nonsense, collegiaal, gedreven, proactief, zelfstandig;
 • Je zoekt een accountantskantoor waar je een brede basis kunt leggen en onder de hoede van ervaren adviseurs kunt groeien in je rol als zelfstandig Registeraccountant.
 • Is je interesse gewekt? Laten we dan eens kennismaken!

  Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant RA .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier